Ο πιο δημοφιλής άνδρας στην Ουκρανία έχει γίνει πρόβλημα για τον Ζελένσκι
3 February 2024
ΗΠΑ: Πλήγματα σε Συρία και Ιράκ ως αντίποινα για τον θάνατο στρατιωτών στην Ιορδανία
3 February 2024

Φ. Σερέτης: Συνεργεία ηλεκτρολόγων και μηχανικών εγκαταστάθηκαν στο Κ.Υ. Παλαμά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται η δημοπράτηση έργου αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων με ενεργειακή αναβάθμισή τους, μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης.

Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, ο οποιος παραδέχθηκε την ύπαρξη καθυστέρησης, καθώς έχουν περάσει 4,5 μήνες από τον «Daniel» αλλά την απέδωσε στην αργοπορία εκτίμησης της κατάστασης του κτιρίου από την αρμόδια υπηρεσία.

.Σύμφωνα με τον ίδιο, την δεδομένη χρονική στιγμή αφενός έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες περιμετρικά του κτιρίου, αφετέρου έχουν εγκατασταθεί και εργάζονται συνεργεία ηλεκτρολόγων και υδραυλικών.

Η ολοκλήρωση των προαναφερόμενων εργασιών θα ανοίξει τον δρόμο για ελαιοχρωματισμούς, με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ να υπογραμμίζει πως σε πρώτη φάση θα γίνουν στο εσωτερικό του κτιρίου, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν το βάψιμο εξωτερικά.

Σημειώνουμε πως ο κ. Σερέτης δεν θέλησε να δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης λέγοντας πως θα γίνει το δυνατόν πιο γρήγορα, αρκεί να μην υπάρξουν απρόβλεπτα, που μέχρι τώρα υπήρξαν φέρνοντας καθυστερήσεις.

Σε ότι αφορά την αναβάθμιση με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ανέφερε πως μέχρι τώρα έχουν δημοπρατηθεί ανάλογα έργα για 10 Κέντρα Υγείας και θεωρούμε πως θα γίνει άμεσα δημοπράτηση και για το Κέντρο Υγείας Παλαμά, καθώς υπάρχει και χρονικός περιορισμός ολοκλήρωσης που είναι το 2025. 

Κλείνοντας ο κ. Σερέτης υποστήριξε πως ο στόχος της 5ης ΥΠΕ είναι αρχικά να γίνουν όλα τα απαραίτητα για να επαναλειτουργήσει το Κ.Υ. στον φυσικό του χώρο και στη συνέχεια να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί η κτιριακή υποδομή.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%86-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA-%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: