Κάρας: Το κερδοφόρο «στοίχημα» του Τσέχου CEO
31 March 2024
Αλέξανδρος Τσίτσος: «…Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει καθημερινά με το άγχος των επιλογών…»
31 March 2024

Φ. Στάθης: Εντός του «πακέτου» έργων αποκαταστάσεων ο δρόμος Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα

Στο πακέτο έργων που αφορούν αποκαταστάσεις μετά τον “Daniel” συμπεριλαμβάνεται και ο δρόμος Μουζάκι – Κερασιά, που είναι κατεστραμμένος λίγο μετά το Ανθοχώρι και εκτός κυκλοφορίας εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, παραπέμποντας και στην πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού, αρμοδίου για θέματα Υποδομών κ. Ταχιάου τόσο στο Δήμο Μουζακίου, όσο και σε άλλους Δήμους του νομού.

Είναι δεδομένο, μας είπε, πως ο συγκεκριμένος δρόμος θα αποκατασταθεί και μάλιστα είναι, ένα από τα μεγαλύτερα έργα που θα γίνουν σε επίπεδο Θεσσαλίας. Για μας, συνέχισε ο κ. Στάθης αποτελεί προτεραιότητα και ως τέτοια το θέσαμε, με την πλευρά του υπουργείου να ανταποκρίνεται θετικά.

Το ερώτημα που δεν έχει ακόμα απαντηθεί και αποτελεί ζήτημα προγραμματισμού είναι το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι διαδικασίες, ειδικά για τον δρόμο που συζητάμε, με δεδομένο ότι έχει ξεκαθαρισθεί πως οι πρώτες αποκαταστάσεις θα αφορούν στις γέφυρες.

Σημειώνουμε ότι την περασμένη εβδομάδα το σημείο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Τέλιος μαζί με τον υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας Ηλία Λεοντάρη συνοδευόμενοι από υπηρεσιακά στελέχη τεχνικών υπηρεσιών.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%86-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%85%C2%BB-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: