Συνήγορος του Καταναλωτή: Να μην εισαχθεί η τροποποίηση περί ρήτρας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής στις τηλεπικοινωνίες
9 October 2023
Χρηματιστήριο: Γενικό ξεπούλημα με επέκταση της καθόδου
9 October 2023

Χαμάς: Καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης με το Ισραήλ τώρα

«Καμία διαπραγμάτευση» δεν είναι δυνατή αυτή τη στιγμή με το Ισραήλ, και ενώ οι εχθροπραξίες συνεχίζονται, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο τη Δευτέρα Παλαιστίνιος αξιωματούχος της Χαμάς, ο οποίος βρίσκεται στην Ντόχα.

«Η αντίσταση και η στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζονται, υπό την ηγεσία των Ταξιαρχιών Al-Qassam (ένοπλος κλάδος της Χαμάς). Συνεχίζουμε υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού μας, επομένως δεν υπάρχει επί του παρόντος δυνατότητα διαπραγμάτευσης», δήλωσε ο Χοσάμ Μπαντράν, μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Νετανιάχου: Η απάντηση του Ισραήλ στη Χαμάς θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή

«Θα φροντίσουμε τους αιχμαλώτους»

Μιλώντας στο BBC 4 ο επικεφαλής των διεθνών σχέσεων της Χαμάς Μπασέμ Ναΐμ δήλωσε ότι «δεσμευόμαστε να μεταχειριστούμε τους ομήρους μας με πολύ ανθρώπινο, αξιοπρεπή τρόπο. Είμαστε υποχρεωμένοι».

Αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον αριθμό των ομήρων που έχουν συλληφθεί ή τον αριθμό των αμάχων που έχουν σκοτωθεί από Παλαιστίνιους μαχητές.

Τουλάχιστον 700 Ισραηλινοί και πάνω από 560 Παλαιστίνιοι έχουν πέσει νεκροί μέχρι στιγμής. Παράλληλα συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα της Λωρίδας της Γάζας, που έχει αποκλειστεί πλήρως. Οι ισραηλινές αρχές μετά την παροχή ρεύματος έκοψαν και την υδροδότηση της περιοχής.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: