Στο φράγμα του Ληθαίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
22 February 2022
Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Πύραρχος Νίκος Μητσογιάννης
22 February 2022

Χανιά: Του ξερίζωσε το μάτι επειδή τον… κοίταξε στραβά

Μια υπόθεση αδιανόητης βίας στα Χανιά της Κρήτης

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στα Χανιά, όπου 24χρονος ξερίζωσε το μάτι ενός 47χρονου επειδή «τον κοίταξε στραβά». Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 6 Ιανουαρίου, όταν ο 47χρονος έφευγε από μαγαζί όπου βρισκόταν με φίλους του.

Ένας αλλοδαπός άνδρας που βρισκόταν στο μαγαζί ζήτησε από την παρέα του 47χρονου να παραμείνει, καθώς ήθελε να τους κεράσει μιας και γνωριζόταν με ένα από τους φίλους του 47χρονου.

Ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν, με τους δύο γνωστούς να διαπληκτίζονται μάλιστα μεταξύ τους, καθώς ο αλλοδαπός επέμενε να παραμείνουν στο μαγαζί.

Όλοι μαζί βγήκαν τελικά έξω από το μαγαζί, και τότε στο σημείο έφτασε και ο 24χρονος δράστης που γνώριζε τον αλλοδαπό άνδρα, νομίζοντας ότι γινόταν καβγάς.

Τότε ο 24χρονος απευθύνοντας το λόγο στον 47χρονο είπε «Γιατί με θωρείς;» και όρμησε πάνω του για να του βγάλει τα μάτια.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του καβγά που ξεκίνησε, ο 24χρονος επιτέθηκε τρεις φορές στον 47χρονο, στοχεύοντας στα μάτια του.

Τελικά ο 24χρονος κατάφερε σοβαρά χτυπήματα στο ένα μάτι του 47χρονου, από το οποίο έχασε την όρασή του.

Από την πλευρά του ο 47χρονος όπως λέει αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του ανθρώπου που του ξερίζωσε τον οφθαλμό, γιατί δε θέλει να γίνει βεντέτα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: