Η Greek Running Tours μας πείθει ότι διακοπές και τρέξιμο πάνε μαζί
17 March 2023
Inform Holdings: Διαγραφή από το ΧΑ μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με την Austriacard Holdings
17 March 2023

Χωρίς ρεύμα η Δυτική Αργιθέα – Έκλεισε το σχολείο, εκτός λειτουργίας το Δημαρχείο

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έφερε η ηπίων φαινομένων κακοκαιρία που επικρατεί στον ορεινό όγκο του νομού μας, στον Δήμο Αργιθέας.

Όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Στεργίου όλη η Δυτική Αργιθέα είναι χωρίς ρεύμα, πράγμα που το χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες. Δεν είναι δυνατόν, μας είπε με την παραμικρή κακοκαιρία να κόβεται το ρεύμα και χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε προειδοποίηση.

Αναγκαστήκαμε, συνέχισε, να  μην λειτουργήσει το σχολείο, δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν δουλειές με καταληκτικές προθεσμίες, που πρέπει να γίνουν άμεσα, στο δημαρχείο, υπάρχουν κάτοικοι με αναπνευστικά προβλήματα που χρησιμοποιούν οξυγόνο και αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Δεν δραματοποιώ τα πράγματα, ανέφερε χαρακτηριστικά. Είμαι αγανακτισμένος προσωπικά όπως και όλοι οι κάτοικοι, πρόσθεσε. Μέχρι τώρα κινηθήκαμε θεσμικά και λάβαμε υποσχέσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί για λύση των προβλημάτων που παρουσιάζονται με την πρώτη κακοκαιρία. Πλέον δεν πάει άλλο και θα προχωρήσουμε σε όποιες ενέργειες επιβάλλεται προκειμένου να υποχρεωθούν οι αρμόδιοι να ασχοληθούν διεξοδικά και να δώσουν λύσεις, κατέληξε.

Π.Κ.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2C-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: