Αλοιφή για Μυϊκούς Πόνους και Αρθρίτιδα!
5 March 2022
Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Καθαρά Δευτέρα
6 March 2022

Χωριά του Δήμου Σοφάδων επισκέφθηκε ο κ. Ακρίβος

 

Χωριά του δήμου Σοφάδων επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” κ. Ακρίβος Αθανάσιος. Είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και απόψεις με τους πολίτες. Άκουσε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, ειδικότερα των καυσίμων που αυτές τις μέρες έχουν φτάσει στα ύψη. Στο επίκεντρο και ο πόλεμος της Ουκρανίας. Όλοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και ευχήθηκαν να έλθει γρήγορα η ειρήνη στην περιοχή.

Με τον Πρόεδρο Ματαράγκας κ. Ντάφο Νίκο είχε ιδιαίτερη εγκάρδια και πολύωρη συνομιλία.
Άκουσε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα, όπως την καθυστέρηση κατασκευής των κερκίδων του γηπέδου, την ανάγκη ασφαλτοστρώσεων και χαλικοστρώσεων ορισμένων δρόμων κλπ.
Μέγα πρόβλημα έχουν και με τα αδέσποτα σκυλιά που έχουν επιτεθεί σε πολλούς Ματαραγκιώτες, με αποτέλεσμα να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στην κοινότητά τους.

Ο κ. Ακρίβος τους ευχήθηκε καλή σαρακοστή και υγεία σε όλους, τους ευχαρίστησε για τον χρόνο που του αφιέρωσαν και τους υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα τους και θα βοηθήσει όσο περνάει απ’ το χέρι του.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: