Κορονοϊός : Στα 331 τα κρούσματα σε όλη την Ελλάδα. 103 τα νέα κρούσματα.
15 March 2020
Κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου ζητάει ο εμπορικός κόσμος
15 March 2020

«Ως νοσηλευτής, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας. Θέλω να μείνετε σε αυτά»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει κείμενο νοσηλευτή αναφορικά με την καμπάνια για «μαζικό χειροκρότημα» γιατρών και νοσηλευτών από τα μπαλκόνια στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.

«Προσωπικά,ως νοσηλευτης, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας. Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ανθρώπινα», αναφέρει ο ίδιος.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Προσωπικά,ως νοσηλευτης, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας. Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ανθρώπινα.

Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και όχι στις παραλίες, στις εκκλησίες κλπ ώστε να μην χρειαστεί να σας βοηθήσω.

Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και να ακούτε τις συμβουλές ανθρώπων με άσπρες ποδιές και όχι τις συμβουλές ανθρώπων με μαύρα ράσα.

Θέλω, όταν περάσει αυτή και αυτή η δοκιμασία, να φύγετε από τα μπαλκόνια και να βγείτε μαζί μου στο δρόμο, απαιτώντας ένα ανθρωποκεντρικο σύστημα Υγείας για ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως εισοδήματος, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ανεξαρτήτως κοινωνικής κάστας.»

app-facebook

Angelos Kontos4 ώρες πριν

Προσωπικά,ως νοσηλευτης, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας.Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ανθρώπινα.

Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και όχι στις παραλίες, στις εκκλησίες κλπ ώστε να μην χρειαστεί να σας βοηθήσω.

Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και να ακούτε τις συμβουλές ανθρώπων με άσπρες ποδιές και όχι τις συμβουλές ανθρώπων με μαύρα ράσα. …Δείτε περισσότερα

Πηγή :ygeionomikoi.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: