Ενημέρωση για την πορεία των μεγάλων έργων στην Καρδίτσα
4 February 2020
Θαυματουργό σέρουμ προσώπου λαιμού για ηλικίες 40+ και 50+. Για εξάλειψη ρυτίδων.
5 February 2020

Όλη η αλήθεια για την αντρική απιστία: Γιατί το κάνουν, με ποιες και τι ζητούν

Ήρθε η ώρα να μάθουμε μερικές αλήθειες από τους… ειδικούς στην απιστία. Οικογενειακοί σύμβουλοι και ψυχολόγοι απαριθμούν τα 9 βασικά σημεία της αντρικής απιστίας.

Που οφείλεται, πότε είναι πιο έντονη, με ποιες γυναίκες αισθάνονται πιο άνετα να κερατώσουν τη σύντροφό τους και ποιος τελικά ευθύνεται γι αυτή την επιλογή του.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Οι περισσότεροι άντρες είναι ακόμα ερωτευμένοι με τις γυναίκες τους όταν τις απατούν

Οι άντρες που απατούν δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι πια με τις γυναίκες τους. Απλά δεν είναι ικανοποιημένοι με το πώς είναι η σχέση τους τη δεδομένη στιγμή. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, φροντίστε να βρίσκεστε λίγες ώρες μέσα στην ημέρα που θα αφιερώνετε μόνο ο ένας στον άλλον: για σεξ, για ρομαντικά ραντεβού ή απλά για να συζητήσετε τα όνειρα και τις σκέψεις σας.

Οι άντρες συνήθως απατούν με γυναίκες που γνωρίζουν

Μπορεί ο άντρας να νομίζουν όλοι ότι ψάχνει την… περιπέτεια και την βόλτα στο άγνωστο, όμως όταν απατήσει θα το κάνει με γυναίκα που γνωρίζει καλά. Μια συνάδελφο, μια παλιά φίλη, ένα οικείο πρόσωπο που ξέρει καλά και ξέρει επίσης ότι μπορεί να διατηρήσει “κρυφή” την περιπέτεια από την σύντροφό του…

Οι άντρες απατούν για να σώσουν τους γάμους τους

“Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να διορθώσουν τα προβλήματα της σχέσης τους, για αυτό βγαίνουν έξω για να καλύψουν τις τρύπες”, λέει η οικογενειακή σύμβουλος Σούζαν Μάντελ. Οι άντρες τα θέλουν όλα και έχουν την λανθασμένη άποψη ότι κάποια άλλη γυναίκα θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα θέματα του γάμου τους. Μετά, συνεχίζουν τη ζωή μαζί με τη γυναίκα – και την ερωμένη τους – χωρίς να αντιμετωπίζουν τα αληθινά προβλήματα.

Οι άντρες μισούν τους εαυτούς τους αφού απιστήσουν

Οι γυναίκες θεωρούν ότι ο άντρας είναι “killer”. Βγαίνει, απιστεί, γυρνάει σπίτι και όλα καλά. Δεν είναι όμως έτσι, αφού οι περισσότεροι άντρες μισούν τους εαυτούς τους όταν ξέρουν ότι έχουν απιστήσει. Πολλές φορές μάλιστα θεωρούν ότι έχουν αποτύχει ως άντρες, ως σύντροφοι, ως σύζυγοι.

Οι άντρες έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ με τη γυναίκα τους όταν ξεκινούν να την απατούν

Η αυξημένη διάθεση του άντρα για σεξ με τη σύντροφό του, αυξημένη σε σχέση πάντα με το πρόσφατο παρελθόν τους “καρφώνει”. Νιώθουν ενοχές και θέλουν να δώσουν το… κάτι παραπάνω στη σύντροφό τους, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα τις αποσυντονίσει και δεν θα τις κάνει να σκεφτούν το πραγματικό πρόβλημα.

Οι γυναίκες απατούν όσο και άντρες και οι εξωσυζυγικές σχέσεις τους είναι πιο σοβαρές

Έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα έδειξε πως άντρες και γυναίκες απατούν το ίδιο. Αλλά οι λόγοι για τους οποίους απατά ο καθένας τους είναι διαφορετικοί. Το πιο πιθανό είναι ότι οι γυναίκες απατούν για συναισθηματική ικανοποίηση. Από την άλλη αυτό για τον άντρα είναι σπάνιο, αφού τις περισσότερες φορές το κάνει μόνο για το σεξ και έχει να κάνει λιγότερο με τη συναισθηματικό δέσιμο.

Το ζευγάρι δεν θα τα βρει ποτέ όσο ο άντρας βρίσκεται ακόμα σε εξωσυζυγική σχέση

Ο γάμος μάλλον θα αποτύχει, το ίδιο και η σχέση, εκτός και αν αποφασίσουν οι άντρες από μόνοι τους ότι η ζωή δεν είναι καλύτερη με μια άλλη γυναίκα. Αυτό που πρέπει να κάνει η σύντροφός του είναι να συνεχίσει τα κομπλιμέντα και τις εκπλήξεις στο σεξ, ενώ να μην υπάρχουν διαφωνίες στο σπίτι για… ψύλλου πήδημα, κάτι που απορυθμίζει εντελώς τον άντρα.

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις μπορεί και να φτιάξουν το γάμο

Τελικά η απιστία καταστρέφει ένα γάμο; Όχι πάντα. Παρόλο που μία νέα σχέση μπορεί να είναι πράγματι συναρπαστική μπορεί να αναζωπυρώσει το γάμο, υποστηρίζουν πολλοί οικογενειακοί σύμβουλοι. «Οι άντρες συνειδητοποιούν με ποιον θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής και ότι η νέα τους σχέση δεν είναι τόσο τέλεια όσο περίμεναν». Όμως, «Η απιστία δείχνει πόσο μικρό αυτοέλεγχο έχει κάποιος», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δεν φταίει η γυναίκα αν ο άντρας της την απατήσει

Οι γυναίκες πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως δεν φταίνε εκείνες όταν ο άντρας τους τους απατά. Συνήθως δεν απατούν επειδή δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν στη γυναίκα τους, αλλά γιατί ακόμη έχουν άλυτα προσωπικά προβλήματα. Η συμπεριφορά της γυναίκας μπορεί να παίξει ρόλο, αλλά όχι τον καταλυτικό. Ο άντρας που θέλει να απατήσει, θα το κάνει όποια συμπεριφορά και αν συναντήσει…

Πηγή : thestival.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: