Λοσιόν για τις λεπτές γραμμές έκφρασης
7 February 2020
Συνάντηση ΚΕΔΕ με ΠΟΠ-ΟΤΑ: Μόνιμες προσλήψεις στους δήμους -Τι είπαν για κινητικότητα
7 February 2020

Όταν έχεις μία δυνατή μαμά, μεγαλώνοντας γίνεσαι μια δυνατή γυναίκα

Όταν έχεις μία δυνατή μαμά, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν άντρα για να βρεις την ευτυχία. Αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε κορίτσι μπορεί να «ανθίσει» μόνο του, χωρίς κάποιο στήριγμα.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, μαθαίνεις να καλλιεργείς την ανεξαρτησία σου. Πώς να εκφράζεις την άποψή του σε κοινωνικές περιστάσεις. Πώς να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου στις διαμάχες. Πώς να επιβιώνεις μόνη σου και να εξελίσσεσαι. Ανακαλύπτεις πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου, όπως έκανε και εκείνη, επειδή θέλεις να την κάνεις υπερήφανη.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, μαθαίνεις τι είναι η αγάπη. Ξέρεις πως πρέπει να φέρεται ο ένας στον άλλο σε μια οικογένεια. Ξέρεις πώς είναι μια υγιής σχέση και πώς μια τοξική. Ποιο είδος ανθρώπου πρέπει να χαιρετάς με ανοιχτές αγκάλες και από ποιους πρέπει να κρατάς αποστάσεις.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, σέβεσαι τον εαυτό σου. Δεν αφήνεις κανέναν να σε μειώνει. Δεν αφήνεις κανέναν να σε αντιμετωπίζει ως αντικείμενο και όχι ως άνθρωπο. Απαιτείς να σου συμπεριφέρονται με σεβασμό.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, ξέρεις ότι το κλάμα δεν σημαίνει αδυναμία. Αποτυγχάνεις, πετυχαίνεις, πέφτεις και σηκώνεσαι. Πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ότι είσαι καλή. Ποτέ δεν αποδέχεσαι την αποτυχία ως επιλογή. Συνεχίζεις να προσπαθείς μέχρι να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, δεν ξεχνάς ποτέ ότι αξίζεις. Δεν αφήνεις τους άλλους να σε εκμεταλλεύονται, επειδή ξέρεις ότι η μητέρα σου δεν θα ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά. Κρατάς τα στάνταρντς σου ψηλά, επειδή έχεις διδαχθεί ότι αξίζεις το καλύτερο.

Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, δεν νιώθεις ποτέ μόνη. Ό,τι κι αν συμβεί, έχεις κάποιον να σε σηκώσει. Έχεις κάποιον να σου υπενθυμίζει ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς. Έχεις κάποιον που θα σε σπρώξει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, επειδή ξέρει ότι είσαι αρκετά έξυπνη για να φτάσεις την επιτυχία.

Η δυνατή μαμά είναι η έμπνευσή σου. Είναι το πρότυπό σου. Όταν έχεις μια δυνατή μαμά, μεγαλώνοντας γίνεσαι μια δυνατή γυναίκα!

Πηγή : newsitamea.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: