Άνοια: Αυτό είναι το πρώτο σημάδι που αποκαλύπτει ότι χάνουμε το μυαλό μας
2 September 2020
Πρόσεχε τί λες!Το σώμα σου ακούει..
3 September 2020

Όταν μπλέξεις την σωματική έλξη με την εγκεφαλική.. έχεις το ιδανικό!

Το πρώτο πράγμα που μας ελκύει σε έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου, είναι η εμφάνισή του. Ένα όμορφο πρόσωπο σε συνδυασμό με ένα υπέροχο σώμα είναι υπεραρκετά για να μας τραβήξουν το ενδιαφέρον. 

Είναι όμως αυτό αρκετό για να διαρκέσει η επιθυμία και να μην σβήσει ποτέ το πάθος;

Τι συμβαίνει όταν η εγκεφαλική έλξη μπαίνει στο παιχνίδι και διεκδικεί τα πρωτεία; Πώς ορίζουμε την εγκεφαλική έλξη; 

Για να απαντήσουμε ένα- ένα στα ερωτήματα αυτά θα πρέπει πρώτα να κάνουμε τον διαχωρισμό της σωματικής από την εγκεφαλική έλξη. Η σωματική είναι καθαρά επιφανειακή έλξη. 

Είναι ένα ένστικτο ζωώδες απαραίτητο για τον άνθρωπο που μετά την ικανοποίηση του μένει μέσα του ένα κενό. Ένα μεγάλο κενό που παρόλο που προβήκαμε σε μια πράξη ερωτική και μαγική ταυτόχρονα δεν έχουμε ικανοποιηθεί 100%. 

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι αποζητούμε υποσυνείδητα το κάτι παραπάνω. Αυτό καλύπτει η εγκεφαλική έλξη. Περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα όπως η τρυφερότητα, η ευγένεια, η καλοσύνη, η εκτίμηση, η αγάπη ,απαραίτητα για να μας κρατήσουν με έναν άνθρωπο παντοτινά. 

Όταν δυο σώματα ενώνονται και νιώθουν ξεχωριστά ο ένας για τον άλλον συμπεριλαμβανομένου όλα τα παραπάνω συναισθήματα που αναφέρθηκαν , τότε μπλέκεται η σωματική με την εγκεφαλική έλξη. 

Αυτή η ένωση καταλήγει σε ένα μοναδικό πυροτέχνημα με χιλιάδες χρώματα τα οποία φωτίζουν όχι μόνο την στιγμή αλλά και την καθημερινότητά μας. Νιώθουμε ευτυχισμένοι που κάποιος μας νοιάζεται, μας αγαπάει, αληθινά και με ανιδιοτέλεια. 

Διότι η εγκεφαλική έλξη είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορεί κανείς να απαλλαχθεί από αυτήν ούτε με κλειστά μάτια. 

Μην μένεις λοιπόν σε επιφανειακά και ρηχά πράγματα. Δες την ουσία. 

Κλείσε τα μάτια, άφησέ το συναίσθημα να σε παρασύρει και μόνο τότε θα νιώθεις την μαγεία να αποδίδεται με μορφή πυροτεχνήματος το οποίο σε κάθε κρότο του θα ραντίζει την ψυχή σου με δεκάδες λαμπερά συναισθήματα.

Μαρία Αρφαρά, loveletters.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: