Φράχτες και ηχοπετάσματα στις γραμμές του ΟΣΕ στη Λάρισα
8 Ιανουαρίου 2021
Έκτακτη επιχορήγηση 950.000 ευρώ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα
8 Ιανουαρίου 2021

165.000 ευρώ για τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής

Doctors visit a patient at the intensive care unit of the Queen Fabiola Children's Hospital in Brussels, Monday, Nov. 25, 2013. Two committees of the Belgian Senate say the country’s euthanasia law should also apply to children in certain cases. A joint meeting of the chamber’s committees of social affairs and justice on Wednesday approved the proposal. (AP Photo/Yves Logghe)

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά προμηθεύεται ξενοδοχειακό νοσοκομειακό εξοπλισμό ύψους 165.000 ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, με στόχο να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.
Η σχετική σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής και του Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου.
Ειδικότερα προβλέπεται μεταξύ άλλων, η προμήθεια και τοποθέτηση ηλεκτρικών κλινών, ακτινοδιαπερατών τμημάτων πλάτης, κομοδίνων, στρωμάτων, φορείων με προστατευτικά κάγκελα, επίπλων γραφείου-συνεδριάσεων, καναπέδων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:
«Συμβάλλουμε έμπρακτα στην άμεση έναρξη της νέας πτέρυγας της καρδιολογικής κλινικής του Τζάνειου στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνουμε αυτή την περίοδο στην ενίσχυση των δομών υγείας της Αττικής μας. Η  Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Αττικής στην προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης του εξοπλισμού και των υποδομών τους. Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας λόγω της πανδημίας, τώρα που οι υγειονομικές μας δομές χρειάζεται να στηριχθούν, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να συστρατευθούμε στην κοινή προσπάθεια, κάνοντας βήματα μπροστά. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τη στήριξη των νοσοκομείων της Αττικής, προκειμένου να συνδράμουμε και περαιτέρω την προσπάθεια του κεντρικού κράτους».

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: