Π. Μαυρέας: “Να χαρακτηριστούν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας οι πυρκαγιές”
25 May 2021
Αντιμετωπίζουμε φυσικά τα ηλιακά εγκαύματα !
25 May 2021

17χρονη ξεσπά: «Η μαμά μου μού κάνει δίαιτα από τα 7 και νιώθω απαίσια με το σώμα μου»

pinterest sharing button

Η 17χρονη Betty έχει γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο αφού η μητέρα της δημοσίευσε  ένα άρθρο στην αμερικάνικη Vogue εξηγόντας πως η κόρη της ήταν ένα παχύσαρκο παιδί και πως της κάνει αυστηρή δίαιτα απ’ όταν ήταν 7 ετών.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές, με τις περισσότερες να αποκαλούν την  Dara-Lynn ναρκισσίστρια και να την κατηγορούν πως εκθέτει και ντροπιάζει την κόρη της.  

Στο συγκεκριμένο άρθρο, η  Dara-Lynn κατέγραψε το ύψος και το βάρος της τότε 7χρονης κόρης της καθώς και την προσπάθειά της να τη βοηθήσει να χάσει κιλά. Αρκετές από τις περιγραφές της, μάλιστα, είναι ακραίες αφού στερούσε από την κόρη της το βραδινό, εάν έτρωγε περισσότερες θερμίδες απ’ όσες επιτρέπεται το μεσημέρι.

Επιπλέον, παρακολουθούσε όλα τα γεύματα της κόρης της και δεν την άφηνε να φάει επιδόρπιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φορά που η Dara-Lynn πέταξε στα σκουπίδια το ρόφημα που είχε παραγγείλει η κόρη της σε καφετέρια, επειδή ο υπάλληλος πρόσθεσε σαντιγύ. 

Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια το κοριτσάκι κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά, αλλά η μητέρα της επέμενε πως ποτέ δεν θα είναι σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους αφού θα πρέπει πάντα να προσέχει το βάρος της. Για τα επόμενα χρόνια, η Dara-Lynn συνέχισε να παρακολουθεί το βάρος της κόρης της και να προσέχει τα γεύματά της. 

Η Betty σήμερα είναι 17 ετών και φοιτήτρια στο Yale. Ωστόσο, παραδέχεται πως η εμφάνισή της είναι ένας αδιάκοπος αγώνας ενώ ποτέ δεν έχει νιώσει όμορφη. Μετράει πάντα τα κιλά της και μέσα της κουβαλάει την ταμπέλα της «χοντρής».  Μάλιστα μια φορά, όταν κάποιοι οικογενειακοί φίλοι την αποκάλεσαν όμορφη, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψει πως τράβηξε την προσοχή των άλλων με την εξωτερική της εμφάνιση. 

Η μητέρα της, πάντως, που πρόσφατα έγραψε και βιβλίο για την δίαιτα που ακολουθεί η κόρη της από μικρή, επιμένει πως δεν ντρόπιασε το παιδί της. Η έγνοια της δεν ήταν η εμφάνιση, αλλά η υγεία του παιδιού της και πως δεν την πίεσε – απλά είχαν κάνει τη συμφωνία να ελέγχει το βάρος της, ειδικά όταν βρίσκονταν σε δημόσιους χώρους που υπήρχε άφθονο φαγητό: «Είχαμε συμφωνήσει πως δεν θα έτρωγε παραπάνω από ένα κομμάτι πίτσα στα παιδικά πάρτυ, ή περισσότερα από ένα γλυκό».

Πηγή: mama365.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: