Νέο σόου στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας
10 March 2023
Χάρτινες έδρες στα πρώτα παιχνίδια του Conference League
10 March 2023

24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία θα προτείνει η ΕΛΜΕ Καρδίτσας στη Γ.Σ. των Προέδρων (+Φωτο)

Υπέρ της πραγματοποίησης 24ωρης πανεκπαιδευτικής απεργιακής κινητοποίησης εντός το Μαρτίου ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης, αλλά και για όλα τα αιτήματα του κλάδου που αφορούν μεταξύ την κάλυψη των κενών με μαζικούς διορισμούς, την αύξηση των μισθών, την κατάργηση της Τράπεζας θεμάτων, των εξετάσεων τύπου PISA, καθώς και της ελάχιστης βάσης εισαγωγής τάσσεται η ΕΛΜΕ Καρδίτσας.

Η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (9/3) έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ δεν είχε την απαιτούμενη απαρτία, με δεδομένο όμως ότι η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Μαρτίου και ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καρδίτσας κ. Αλ. Φυτσιλής θα πρέπει να μεταφέρει στο σώμα των Προέδρων την θέση των συναδέλφων του της Καρδίτσας έγινε διεξοδική συζήτηση του ΔΣ της ΕΚΜΕ με όσα μέλη- εκπαιδευτικούς ήταν παρόντα, τα οποία και τάχθηκαν υπέρ της απεργιακής κινητοποίησης που αποτελεί και εισήγηση της ΟΛΜΕ.

.Πέρα από την πρόταση για την απεργιακή κινητοποίηση επαναβεβαιώθηκε η διάθεση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας και των εκπαιδευτικών που παραβρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο για την συμμετοχή τους στις στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ το πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης της διαδικασίας της αξιολόγησης.

.Για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας που αναμένεται να προκηρυχθεί από την ΟΛΜΕ αλλά και για αποτελεσματικότερη παρέμβαση της ΕΛΜΕ στις διαδικασίες αξιολόγησης που αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και στα σχολεία της Καρδίτσας αποφασίστηκε να πλαισιώσουν τα μέλη του ΔΣ και άλλοι εκπαιδευτικοί συγκροτώντας επιτροπές που θα επισκεφθούν όλα τα σχολεία για να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους ενόψη της απεργίας με στόχο την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή τους. Παράλληλα θα συμμετέχουν μαζί με το ΔΣ της ΕΛΜΕ στις παρεμβάσεις «μπλοκαρίσματος» της αξιολόγησης.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/24%CF%89%CF%81%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3-%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: