Έρχεται για τις επιχειρήσεις το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ ΙΙ
25 October 2021
Ο Δήμος Σοφάδων στο πρόγραμμα με την Τυτώ
25 October 2021

50χρονος ασελγούσε σε ανήλικες ανιψιές του

Αποτροπιασμό και βουβαμάρα προκάλεσε την Παρασκευή στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας, μια υπόθεση ασέλγειας από 50χρονο σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών 6 και 7 ετών που ήταν ανιψιές του.

Η συγκλονιστική ιστορία εκτυλίχθηκε στα Τρίκαλα το 2013, ανάμεσα σε δυο οικογένειες Αλβανών μεταναστών, με πρωταγωνιστή έναν διεστραμμένο θείο ο οποίος ασελγούσε στο 7χρονο κορίτσι μέχρι που έγινε 11χρονών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 50χρονος, μεταφέροντας την 6χρονη ανιψιά του από το σπίτι του όπου πήγε να παίξει με τις δικές του κόρες, σταμάτησε σε ένα χωράφι και αποπειράθηκε να τη χαϊδέψει. Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και έτσι γλύτωσε, καθώς εκείνος φοβήθηκε και υποχώρησε. Μετέφερε όμως ότι του συνέβη στη γιαγιά του και σιγά σιγά αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος ασελγούσε επί χρόνια στην άλλη ανιψιά του που ήταν ένα κλειστό και φοβισμένο κορίτσι το οποίο δελέαζε με χρήματα.

Τα ίχνη βιασμού επιβεβαιώθηκαν και από σχετική εξέταση στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου οδήγησαν το παιδί οι γονείς του.

Μετά τις αποκαλύψεις ο θείος, που σημειωτέο είναι πατέρας τεσσάρων κοριτσιών, έφυγε για την Αλβανία αλλά συνελήφθη αργότερα.

Το δικαστήριο του επέβαλε 28 χρόνια κάθειρξη (θα μείνει τα 20 στις φυλακές), καθώς και 100.000 ευρώ πρόστιμο.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: