Στην πρίζα η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Η κοινή ανακοίνωση των δύο χωρών
21 September 2024
Χρ. Τριαντόπουλος: Καταβλήθηκαν ήδη 5,3 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις του Παλαμά και της Φαρκαδόνας με οικονομικές απώλειες λόγω ‘Daniel’
21 September 2024

Ιταλία: Συνελήφθη Eλληνοαυστραλός που κατηγορείται ότι διέπραξε διπλό φόνο προ 47 ετών

Ένας 65χρονος Ελληνοαυστραλός υπήκοος, ο οποίος κατηγορείται για διπλό φόνο που διαπράχθηκε το 1977 στην Μελβούρνη, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο.

Ο 65χρονος κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας δύο γυναικών, ηλικίας 27 και 28 ετών, οι οποίες προ 47 χρόνων βρέθηκαν νεκρές μέσα στο διαμέρισμά τους.

Ο δολοφόνος μαχαίρωσε δεκάδες φορές τα θύματα, ενώ επέζησε το 16 μηνών παιδί της 27χρονης, το οποίο κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Η Αυστραλιανή αστυνομία είχε κάνει λόγο για βάρβαρο, ακραίο έγκλημα και αργότερα, έκανε γνωστό ότι εντόπισε τον δράστη χάρη σε τεστ dna.

Βρισκόταν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ιταλικά και αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν στην Ελλάδα, ενώ πριν από επτά χρόνια είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ο φερόμενος ως δράστης του διπλού εγκλήματος έφτασε στην Ιταλία για διακοπές και συνελήφθη μόλις κατέβηκε από το αεροσκάφος, ενώ οι αρχές της Αυστραλίας προτίθενται να ζητήσουν την έκδοσή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: