Στις κάλπες για νέο ΔΣ και αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας
23 September 2024
Διεγράφη και από τη ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς
23 September 2024

Ο Μεντί ανανέωσε με τη Ρεάλ Μ. ως το 2027

Ο Φερλάντ Μεντί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης γι΄ άλλα τρία χρόνια. Ο 29χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος εντάχθηκε για 48 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιόν το 2019, είναι πλέον δεσμευμένος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μέχρι το 2027.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά ενώ ο σύλλογος δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι όλα συμφωνήθηκαν. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του, ανανέωσε το συμβόλαιό του», είπε.

Ο Γάλλος διεθνής παραμένει η πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ στη Ρεάλ μπροστά από τον Φραν Γκαρθία, ενώ τη θέση μπορεί επίσης να καλύψει και ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Μεντί αντιμετώπισε τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ισπανία, αλλά πέρυσι έπαιξε 37 φορές σε όλες τις διοργανώσεις βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το Champions League και το πρωτάθλημα.

Φέτος έχει εμφανιστεί σε έξι από τα επτά παιχνίδια της «Βασίλισσας» μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν ξεκινώντας βασικός σε όλα, ενώ έχει 10 στην Εθνική Γαλλία κι επιλέχθηκε από τον Ντιντιέ Ντεσάν για το Euro 2024, αλλά δεν συμμετείχε.

Ο Μεντί έχει κερδίσει έξι μεγάλα τρόπαια κατά τη διάρκεια των πέντε σεζόν του στην Ισπανία: τρεις τίτλους πρωταθλήματος, δύο Champions League και το ισπανικό Κύπελλο, το 2023.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: