ΠΑΣΟΚ – Debate: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό»;
25 September 2024
Debate: Οι κερδισμένοι, οι χαμένοι και η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ
25 September 2024

Europa League: Πρεμιέρα στην Πόλη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά απόψε τις υποχρεώσεις του στη League phase του Europa League, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γαλατασαράι(22:00, CosmoteSport2) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον τεχνικό του συλλόγου, Ραζβάν Λουτσέσκου, να δηλώνει πως: «Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως το έκανα πριν από τρεις μέρες με τον Βόλο. Έτσι είμαι φτιαγμένος και σίγουρα το αυριανό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ θα το απολαύσω».

Λουτσέσκου: Δεν είναι απαγορευτικό να έχεις όνειρα

Στην αποστολή του ”δικεφάλου” του Βορρά βρίσκονται οι: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Θυμιάνης , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ.

Υπενθυμίζουμε πως από τις 36 ομάδες, οι πρώτες οκτώ προκρίνονται απευθείας στη φάση των «16», εκείνες που θα βρεθούν στο 9-24, θα προκριθούν στα playoffs για τη φάση των «16», ενώ οι σύλλογοι που θα τερματίσουν από την 25η έως την 36η, θα αποκλειστούν γενικά από την Ευρώπη.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: