Eurostat: Στο 3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο
1 October 2024
Φάμελλος στο Naftemporiki TV: Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ – Να γίνει debate των υποψηφίων
1 October 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 10 εκλογικά τμήματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούνται να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος σε μία διαδικασία όπου συμμετέχουν έξι υποψήφιοι και πιθανόν να απαιτήσει και δεύτερη Κυριακή αν δε υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία.

Στο νομό μας, οι επιθυμούντες να συμβάλλουν στην εκλογή προέδρου μπορούν να προσφύγουν σε μία από τις 10 κάλπες που θα στηθούν, με τις περισσότερες εξ αυτών να είναι στο Δήμο Καρδίτσας.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα είναι κοντά τους, χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό σχετικά με τον τόπο διαμονής τους, ή το Δήμο που είναι εγγεγραμμένοι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο KarditsaLive.Net ο γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας κ. Γανιάς.

Τα απαραίτητα για να δηλώσουν την προτίμησή τους δια της ψήφου τους είναι ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο) η ιδιότητα του μέλους η φίλου που μπορεί να αποκτηθεί και με μία υπεύθυνη δήλωση στο εκλογικό κέντρο (για όποιους δεν την έχουν ήδη) και τρία ευρώ συνδρομή που δίνονται την πρώτη Κυριακή χωρίς να υπάρχει ανάλογη υποχρέωση αν χρειαστεί δεύτερη.

Τα εκλογικά τμήματα

Από τα 10 εκλογικά τμήματα που προαναφέραμε τα τέσσερα (4) βρίσκονται στο Δήμο Καρδίτσας και είναι όλα στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

Δύο (2) είναι στο Δήμο Παλαμά και συγκεκριμένα το ένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον Παλαμά και το δεύτερο στο Προάστιο.

Επίσης δύο (2) θα έχουμε στο Δήμο Σοφάδων με το πρώτο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης και το δεύτερο στην Ανάβρα.

Τέλος ένα (1) θα υπάρχει στο Δήμο Μουζακίου και άλλο ένα (1) στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, έκαστο στην αίθουσα συνεδριάσεων των εν λόγω Δήμων.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.  

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-10-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80-%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: