Γερμανία: Ανησυχία ενόψει της επετείου από την επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ
5 October 2024
Βηρυτός: Ισχυρή έκρηξη από Ισραηλινό πλήγμα, ακόμη μία νύχτα
5 October 2024

Σκορπίζει…χαμόγελα η «Λευκή Νύχτα» στο κέντρο της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Χαμογελα ικανοποίησης στους διοργανωτές και το εμπορικό κόσμο της πόλης σκορπίζει η «Λευκή Νύχτα» που είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) με την εμπορική κίνηση να είναι πολύ αυξημένη, ενώ το κέντρο της πόλης έχει κατακλυστεί από κόσμο που πέρα από αγορές απολαμβάνει και τα μουσικά δρώμενα που πλαισιώνουν την δράση που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο.

Αυτή τη φορά ο καιρός που εμπόδισε την διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στις 30 Αυγούστου είναι σύμμαχος με την θερμοκρασία να θυμίζει καλοκαιρινή βραδιά με τον κόσμο να συνδυάζει τη βόλτα, τα ψώνια, τη μουσική -ακόμα και το χορό με τις αξιόλογες μπάντες που συμμετέχουν- και με έξοδο για ποτό και φαγητό με την κίνηση και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να είναι επίσης μεγάλη.

Σε δηλώσεις τους ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αρ. Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων. Τέλιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κων. Ζυγογιάννης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας κ. Χρ. Μπλουγούρας εξέφρασαν την ικανοποίηση για την διαφαινόμενη επιτυχία της δράσης δίνοντας έμφαση στην άριστη συνεργασία των φορέων και στέλνοντας μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς και επιχειρηματικότητας.

Τα καταστήματα της πόλης στην μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν ελκυστικές προσφορές σε διάφορα είδη και μέχρι τα μεσάνυχτα σύμφωνα με το κλίμα που επικρατεί αναμένεται να έχουν επισκεψιμότητα με θετικό αντίκτυπο στον τζίρο τους

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9%E2%80%A6%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%B7-%C2%AB%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: