SOS από την UNIFIL: Κινδυνεύουμε από το Ισραήλ
11 October 2024
Π. Γερουλάνος: Αρνείται μέχρι τέλους να στηρίξει υποψήφιο για την ηγεσία
11 October 2024

Δράση της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. για την παγκόσμια ημέρα των αστέγων

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αστέγων (10η Οκτωβρίου), οργάνωσε δράση εκπαιδευτικού – πολιτιστικού χαρακτήρα στο Αρχαιολογικό Μουσείο και την Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας για τους ωφελούμενους του προγράμματος με τίτλο «Πρωτοβουλία Επανένταξης Αστέγων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας – ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Ε.Κ.»

Από το πρόγραμμα που υλοποιεί η εταιρία, ωφελούνται 30 νοικοκυριά με 44 ωφελούμενους, οι οποίοι είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα των κοινωνικών υπηρεσιών όλων των Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.
anka astegoi 2Με τη χρηματοδοτική στήριξη του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας το πρόγραμμα παρέχει στεγαστική αποκατάσταση, εργασιακή επανένταξη και ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ωφελούμενων με βασικό στόχο την ενεργοποίηση και κοινωνικοποίηση των ευάλωτων αυτών συμπολιτών μας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η αξιολόγηση της πρότασης για το νέο πρόγραμμα αστέγων, το οποίο υποβλήθηκε από διαδημοτική συνεργασία των Δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας και του Δήμου Δομοκού κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του ΥΚΟΙΣΟ.

anka astegoi 3Η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της στο προσωπικό του Αρχαιολογικού Μουσείου και της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας κ.κ Βλόντζου Βάσω – Αρχαιοφύλακα και Γιαννέλου Μαρία – Αρχαιολόγο Μουσειολόγο, για την υποδοχή και ξενάγηση των ωφελούμενων.

Σακελλαρίου Ευάγγελος
Γεν. Δ/ντής ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1-%CE%B1-%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CF%89%CE%BD

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: