Στον προγραμματισμό του Δ. Αργιθέας οι ζωντανές μεταδόσεις συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
19 October 2024
Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά αστυνομικά πυρά – Είχε εμβολίσει όχημα της αστυνομίας
19 October 2024

Νετανιάχου: Τίποτα δεν θα μας αποτρέψει

Σε δύο βίντεο που αναρτήθηκαν στα εβραϊκά και στα αγγλικά μετά την επίθεση με drone από τον Λίβανο κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία σήμερα το πρωί, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επιμένει ότι «τίποτα δεν θα τον αποτρέψει» και ότι το Ισραήλ «θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».

Στο βίντεο ο Νετανιάχου βρίσκεται σε ένα πάρκο, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα μαύρο πουκάμισο πόλο και λέει στα εβραϊκά: «Ξέρετε, πριν από δύο ημέρες εξουδετερώσαμε τη μαζική δολοφονία του [ηγέτη της Χαμάς] Γιαχία Σινουάρ, όπως έχω πει, βρισκόμαστε σε έναν υπαρξιακό πόλεμο και συνεχίζουμε μέχρι τέλους.” “Και θέλω να πω και κάτι άλλο, είμαι περήφανος για τους στρατιώτες μας, είμαι περήφανος για τους διοικητές μας και είμαι περήφανος για εσάς, τους πολίτες του Ισραήλ», προσθέτει.

Στην αγγλική εκδοχή, ο Νετανιάχου αποκαλεί τον Σινουάρ «τον εγκέφαλο τρομοκράτη του οποίου οι μπράβοι αποκεφάλισαν τους άνδρες μας, βίασαν τις γυναίκες μας και έκαψαν μωρά ζωντανά. Τον εξουδετερώσαμε», λέει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, «και συνεχίζουμε τη μάχη μας με τους άλλους τρομοκράτες εντολοδόχους του Ιράν».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: