Greek-owned fleet remains first, with 16.9% of the global tonnage
24 October 2024
Η σύγκρουση που θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή και τον κόσμο: Σαουδική Αραβία – Ιράν
24 October 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 18χρονος και 15χρονος κατόπιν καταδίωξης – Κατηγορούνται για διακίνηση μεταναστών

Για εμπλοκή στη διακίνηση έξι μεταναστών δίχως ταξιδιωτικά έγγραφα κατηγορούνται ένας 18χρονος κι ένας 15χρονος, Έλληνες υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης.

Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 18χρονο και συνοδηγό τον 15χρονο, το οποίο ακολουθούσε άλλο όχημα που φαίνεται να λειτουργούσε ως προπομπός.

Αγνοώντας το σήμα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους λυγμούς έπεσε πάνω στον σταθμό διοδίων της Ανάληψης.

Επιχείρησαν να διαφύγουν με τα πόδια

Οι δύο νεαροί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, επιχειρώντας να διαφύγουν με τα πόδια, ωστόσο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Κατόπιν ελέγχου στο συγκεκριμένο όχημα, βρέθηκαν έξι μετανάστες δίχως ταξιδιωτικά έγγραφα, τρεις εκ των οποίων στον χώρο των αποσκευών.

Έπειτα από αναζητήσεις, βρέθηκε και το δεύτερο όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/society/1805963/thessaloniki-synelifthisan-18chronos-kai-15chronos-katopin-katadioxis-katigoroyntai-gia-diakinisi-metanaston/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=thessaloniki-synelifthisan-18chronos-kai-15chronos-katopin-katadioxis-katigoroyntai-gia-diakinisi-metanaston

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: