Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα με 22χρονο σοβαρά τραυματισμένο
24 October 2024
Πανελλήνιο συνέδριο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας τον Δεκέμβριο στη Λίμνη Πλαστήρα
24 October 2024

Μπαρτζώκας: Παρακινδυνευμένο να παίξει ο Γκος, πίεζε να φύγει ο Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Μόναχο, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν, και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και για την αποχώρηση του Πετρούσεφ για τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το παιχνίδι με τη Μπάγερν: «Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους μέσο όρο στο γήπεδό της. Αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη ομάδα σε παραγωγή πόντων και σε πόντους στο τρανζίσιον. Οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές αποφάσεις, να μην την αφήσουμε να κάνει το run and gun παιχνίδι της. Αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες για να νικήσουμε το ματς.

Είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν πολύ μέτριοι στο παιχνίδι με την Εφές. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, στους τομείς του παιχνιδιού που υστερούμε αυτή τη στιγμή, όπως τα ριμπάουντ και το αμυντικό τρανζίσιον. Είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, ενώ και η προσθήκη άλλων παικτών που έρχονται σιγά σιγά μας βοηθά και θα μας βοηθήσει».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Γουίλιαμς-Γκος: «Όχι, δεν είναι έτοιμος, γιατί έκανε μόνο μία ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε με μία προπόνηση. Έρχεται μαζί μας γιατί πάμε με τσάρτερ, θα κάνουμε προπόνηση εκεί και την επόμενη ημέρα του αγώνα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (με τον Παναθηναϊκό)».

Για τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα: «Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν δική του θέληση, γιατί θεωρεί ότι θα έχει σημαντικότερο ρόλο και χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση και αυτή τη στιγμή έγινε πράξη».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: