Λάρισα: Εγκρίθηκαν έργα 4,1 εκατ. ευρώ μέσω Leader
28 November 2019
Πώς θα μετατραπούν οι παράνομοι μετανάστες σε πρόσφυγες μέσα σε μια μέρα… Η χώρα «βουλιάζει» και έρχονται κι άλλοι…
28 November 2019

Bόλος: Μαθήτρια υπέστη κρίση πανικού στη διάρκεια μαθήματος

Το άγχος και το στρες από την εντατική προσπάθεια προκάλεσαν χθες κρίση πανικού σε μια 16χρονη μαθήτρια Λυκείου του Βόλου. Η μαθήτρια, που είναι αριστούχος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία της.
Η 16χρονη, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, έλαβε μέρος στο διαγώνισμα Φυσικής χθες το πρωί. Όταν ολοκληρώθηκε η εξέταση, τίποτα δεν προμήνυε, τι θα επακολουθούσε. Έκανε διάλειμμα και επέστρεψε στο μάθημα των Μαθηματικών. Ξαφνικά, στη διάρκεια του μαθήματος άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να δείχνει πανικοβλημένη. Το μάθημα διακόπηκε και προς βοήθεια της μαθήτριας έσπευσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, που προσπάθησε να την ηρεμήσει. Παράλληλα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο Λύκειο, παρέλαβε τη μαθήτρια και συνοδεία καθηγητή μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο. Εκεί οι γιατροί την ηρέμησαν, ενώ κλήθηκαν και οι γονείς της, με τον πατέρα της να σπεύδει στο Νοσοκομείο, καθώς είχε ειδοποιηθεί από το σχολείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είναι ευαίσθητη κοπέλα, ενώ είχε υποστεί και στο παρελθόν κρίση πανικού, όχι όμως σε τόσο έντονο βαθμό.

Comments are closed.

%d bloggers like this: