Παράταση προθεσμιών για την ανάπλαση του Παυσιλύπου θα ζητήσει ο Δήμος Καρδίτσας, αλλιώς "αντίο" 8 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση!
6 March 2024
Στα 37.200 ευρώ το κόστος του Καρναβαλιού για το Δήμο Σοφάδων – Εγκρίθηκε η διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεών του από το Δ.Σ.
6 March 2024

BCL: Ήττα – αποκλεισμός για την ΑΕΚ, νίκη για Προμηθέα

Η ΑΕΚ ηττήθηκε ύστερα από τρεις (!) παρατάσεις στο άδειο για λόγους ασφαλείας κλειστό των Άνω Λιοσίων από την Χάποελ Χολόν με 112-108, υπέστη την τέταρτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στους «16» του Basketball Champions League και έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Συγκλονιστικός για την Ένωση ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, πέτυχε 40 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο Τζόρνταν ΜακΡέι με 27 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους που μέτρησαν οκτώ παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ξεχώρισε ο Ντριού Κρόφορντ με 19.

Με τον Άντονι Κάουαν «φωτιά» από τα 6,75 στην τέταρτη περίοδο και με την άμυνα να «σφραγίζει» τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Προμηθέας υποχρέωσε την πρωτοπόρο Μούρθια στην πρώτη ήττα της στον 12ο όμιλο της φάσης των «16».

Η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε με 79-78 των Ισπανών στο «Δ. Τόφαλος» για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, φτάνοντας  τους φιλοξενούμενους στην κορυφή με ρεκόρ 3-1 αλλά ο Προμηθέας υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, καθώς είχε ηττηθεί 90-81 στην Ισπανία.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κάουαν με 22 πόντους και 4/6 τρίποντα (3/3 στον… επίλογο), ενώ από 14 πρόσθεσαν οι Ετσενίκε και Χέιλ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: