Θα πιείτε σαμπάνια στην αλλαγή του χρόνου; Ερευνητές αποκαλύπτουν την υπερηχητική φυσική που εκτοξεύει το φελλό
31 December 2023
Η Maersk αναστέλλει για 48 ώρες τη διέλευση πλοίων της από την Ερυθρά Θάλασσα
31 December 2023

«Berlin»: Πρεμιέρα για τη σειρά spin-off του «La Casa de Papel», στο Netflix

Ο Pedro Alonso, ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς είναι ο πρωταγωνιστής. Η σειρά αφηγείται τη ζωή του πριν συμμετάσχει στη ληστεία της τράπεζας της Μαδρίτης. Ληστείες και ιστορίες αγάπης βρίσκονται ανάμεσα σε όλα όσα περιλαμβάνει η ιστορία του Berlin.

Η νέα σειρά του Netflix έχει συνολικά οκτώ επεισόδια με διάρκεια από 42 έως και 60 λεπτά, το καθένα. Στην περιγραφή της αναφέρεται πως «Στις ένδοξες μέρες του, ο Berlin και μια δαιμόνια συμμορία βρίσκονται στο Παρίσι για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ».

Η spin-off σειρά είναι prequel του «La Casa de Papel» και εξερευνά τη «χρυσή εποχή» του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του.

Ο Berlin ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς.

Το καστ πλαισιώνουν οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της «Keila» που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristan Ulloa (Farina) ως το δεξί χέρι του Berlin και φιλάνθρωπο καθηγητή «Damian», Begona Vargas (Welcome to Eden) ως ασταθής «Cameron», Julio Pena Fernandez (Through My Window) ως ο αφοσιωμένος «Roi» και Joel Sanchez ως ο «Bruce», ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: