Προχωρά το έργο «Ανάπλαση Δυτικής Εισόδου πόλεως Καρδίτσας» στο τμήμα μεταξύ Νοσοκομείου και ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ (+Φωτο +Βίντεο)
14 March 2024
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το μεσημέρι λόγω συλλαλητηρίου
14 March 2024

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ συμπλήρωσαν την «οκτάδα»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των «16» και με κεντρικό πρόσωπο τον τερματοφύλακά της, Γιαν Όμπλακ, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στη σχετική διαδικασία, νίκησε την Ίντερ 3-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Ισπανοί είχαν κληθεί να ανατρέψουν το 0-1 του «Μεάτσα» και το πέτυχαν, αφού αρχικά ισοφάρισαν το σκορ της ήττας τους επικρατώντας με 2-1 στην κανονική διάρκεια και στη συνέχεια οδήγησαν το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου ο Όμπλακ  νίκησε Σάντσες και Κλάασεν στέλνοντας τους «Ροχιμπλάνκος» στην κλήρωση της Παρασκευής (15/3, 14:00).

Στην κληρωτίδα στην έδρα της UEFA (Νιόν) θα βρεθούν τρεις ισπανικές ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο), δύο γερμανικές (Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου), δύο αγγλικές (Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ) και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Για να φτάσει στην επιτυχία η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε χρειάστηκε να κάνει ανατροπή, αφού οι «Νερατζούρι» προηγήθηκαν με τον Ντι Μάρκο στο 33΄.

Στο 35΄ ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Ατλέτικο, Γκριεζμάν, ισοφάρισε και τελικά ο Ντεπάι σκόραρε στο 87΄ το 2-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Με γκολ του Σάντσο στο 3ο λεπτό και του  Ρόις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε 2-0 την Αϊντχόφεν στη Βεστφαλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά, σε συνδυασμό με το 1-1 στο «Φίλιπς Στάντιον».

Ένα λεπτό πριν το 2-0, στο 90΄+4, ο Ντε Γιονγκ είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: