Ο Μπάιντεν θα επισκεφτεί το Ισραήλ – Διπλωματικός πυρετός
17 October 2023
Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Ο ρόλος της Τουρκίας και τι πρέπει να προσέξουν Ελλάδα και Κύπρος
17 October 2023

Epsilon Pay: Πρώτη νέα υπηρεσία διαχείρισης εισπράξεων από την Εθνική Τράπεζα και την Epsilon Net

Το πρώτο προϊόν που σφραγίζει εμπράκτως τη στρατηγική τους συνεργασία ανακοίνωσαν η η Εθνική Τράπεζα (ΕΤΕ) και ο Όμιλος της EPSILON NET Α.Ε. Πρόκειται για την υπηρεσία Epsilon Pay (καθώς και οι συνοδευτικές υπηρεσίες που θα παρουσιασθούν παράλληλα – Banking Aggregator & Epsilon Pay ΒΙ).

Πρόκειται για την πρώτη ομάδα υπηρεσιών που αναπτύχθηκε μεταξύ ΕΤΕ με την EPSILON NET και όπως τονίζεται από τις δύο πλευρές προβλέπεται η σταδιακή ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών/προϊόντων και η απευθείας διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων της EPSILON ΝΕΤ (ERP, Εμπορικολογιστικές Εφαρμογές) με τα συστήματα της ΕΤΕ αξιοποιώντας την εξελιγμένη Open Banking πλατφόρμα της ΕΤΕ στην περιοχή του Embedded Banking. Οι τραπεζικές υπηρεσίες και τα προϊόντα θα διατίθενται, τόσο στις επιχειρήσεις που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν τα συστήματα της EPSILON ΝΕΤ όσο και σε όλες τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις – πελάτες της ΕΤΕ και θα έχουν ως στόχο να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ψηφιακές ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης στους τελικούς πελάτες.

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία έχει ως στόχο να δώσει ολοκληρωμένη λύση στην αυτοματοποίηση της είσπραξης των τιμολογίων που εκδίδουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και στην άμεση αντιστοίχιση, συμφωνία και λογιστικοποίηση των σχετικών συναλλαγών. Η υπηρεσία θα διατίθεται από το δίκτυο πωλήσεων των εταιριών του Ομίλου και μετά την αρχική ενεργοποίηση θα παρέχεται αυτόματα μέσα από όλα τα ERP και τα συστήματα τιμολόγησης της ΕPSILON NET

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: