Η Βουλή των Ελλήνων φιλοξένησε μαθητές του 1ου Γυμνασίου του Παλαμά
8 March 2024
Πλημμύρες Σεπτεμβρίου 2023: Νέες πληρωμές σε επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (7/3)
8 March 2024

Euroleague: Πήρε νίκη, διαφορά και βλέπει τετράδα ο Ολυμπιακός

Οι απουσίες Γουόκαπ και Λαρεντζάκη ήταν πολύ σημαντικές αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό δεν μέτρησαν στο τέλος της βραδιάς.

Μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο αλλά πολύ βελτιωμένοι στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» έπνιξαν με την άμυνά τους την Βίρτους Μπολόνια, τη νίκησαν στο ΣΕΦ με 74-69 για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την έφτασαν στην κατάταξη και υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτίωσε το ρεκόρ της στο 17-11, το ίδιο με τους Ιταλούς, χάρις στο εξαιρετικό διάστημα που ακολούθησε τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και ύστερα.

Ένα διάστημα στο οποίο πέτυχαν 16 αναπάντητους πόντους με ηγετικές φυσιογνωμίες τους Παπανικολάου και Κάναν, γύρισαν το παιχνίδι και βλέπουν πια ακόμα και την τετράδα, ειδικά αν νικήσουν τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.

Ο Παπανικολάου με 16 πόντους (2/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/6 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), ο Κάναν με 12 (3/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) και ο Φαλ με 11 (5/6 δίποντα, 1/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 μπλοκ), ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.

Για το συγκρότημα του Λούκα Μπιάνκι ο Μπελινέλι μέτρησε 10 πόντους, όσους και ο Χάκετ, ενώ πρώτος σκόρερ της Βίρτους ήταν ο Σενγκέλια με 15 πόντους.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: