Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο
6 August 2021
Φωτιές – Συγκλονίζουν οι εθελοντές – «Προτιμώ να μην έχω να φάω, παρά να τους αφήσω έτσι»
7 August 2021

H viral φωτογραφία από το πύρινο μέτωπο – Φαντάρος προσφέρει πρώτες βοήθειες σε πυροσβέστη

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο των social media

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκλονιστική φωτογραφία με πρωταγωνιστές έναν στρατιώτη κι έναν πυροσβέστη, με τον πρώτο να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον δεύτερο, σε ένα από τα πολλά πύρινα μέτωπα που καίνε στη χώρα.

Τη δική τους μάχη στα δεκάδες πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, δίνουν οι Πυροσβεστικές Αρχές ενώ από χθες αποφασίστηκε και η  συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών.

Τη στιγμή που ο πύρινος κλοιός έχει ζώσει σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, αναμφίβολα πρωταγωνιστές των ημερών είναι οι ήρωες πυροσβέστες που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, δίνοντας σκληρή μάχη με τις φλόγες.

Ο πύρινος εφιάλτης συνεχίζεται για την Αττική και όλη την Ελλάδα καθώς τεράστιες φωτιές συνεχίζουν να καίνε, πυρπολώντας αμέτρητα στρέμματα δάσους, σπίτια, επιχειρήσεις, περιουσίες.

Το Πυροσβεστικό Σώμα δίνει μάχη με τον χρόνο και τις φλόγες σε όλα τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα.

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media, αποτυπώνει στο έπακρο τις τιτάνιες προσπάθειες τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον πύρινο όλεθρο στον οποίο έχουν παραδοθεί πολλές περιοχές της χώρας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Κανείς δεν γνωρίζει από που είναι και αν δεν είναι προϊόν μοντάζ. Αλλά είναι σίγουρα πολύ ρεαλιστική.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

TAGS:ΕΘΕΛΟΝΤΕΣΠΥΡΚΑΓΙΑΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣΦΑΝΤΑΡΟΣΦΩΤΙΑ

in.gr

Comments are closed.

%d bloggers like this: