Τοποθετούνται νέα φωτιστικά led στην οδό Καποδιστρίου
16 March 2022
Οι “Αυτόχθονοι Ιθαγενείς” ξαναχτύπησαν στη Λάρισα: Ζητούν από την Περιφέρεια το αστρονομικό ποσό των 2.584.064.000.000 ευρώ!
16 March 2022

Instagram: Γνωρίστηκαν και έδωσαν ραντεβού – Όταν συναντήθηκαν εκείνη τον απήγαγε και τον βασάνισε

Οι τυφλές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο κρύβουν πολλές φορές παγίδες. Παγίδες που μπορεί να στοιχίσουν και τη ζωή κάποιου.

Ο 24χρονος που σέρφαρε στο Instagram όταν είδε την πανέμορφη μελαχρινή 22χρονη γυναίκα, με το όνομα Βαλερί Ροζάριο, αποφάσισε να της μιλήσει. Εκείνη ανταποκρίθηκε και τότε εκείνος νόμισε πως έπιασε τον πρώτο αριθμό στο λαχείο.

Οι δυο νέοι μιλούσαν για αρκετές ημέρες και κάποια στιγμή όταν η κουβέντα τους άρχισε να γίνεται θερμότερη αποφάσισαν να συναντηθούν. Η γυναίκα του είπε να βρεθούν στο διαμέρισμα της, σε μια πολυκατοικία του Μπρονξ.

Ο 24χρονος πήγε ανυποψίαστος τη μέρα και την ώρα του ραντεβού, χτύπησε την πόρτα και του άνοιξε η γυναίκα. Ήταν τόσο όμορφη και τόσο γλυκιά που δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό του ότι εκείνη είναι μέλος μιας επικίνδυνης ομάδας.

Και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι και ο 24χρονος νόμιζε ότι όλα θα ήταν υπέροχα, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκαν τρεις γεροδεμένοι και βλοσυροί άνδρες που κρατούσαν όπλα.

Τον βασάνισαν

Πριν προλάβει να αντιδράσει οι τρεις άνδρες έπεσαν επάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν δυνατά σε κάθε σημείο του σώματος του. Ο 24χρονος έφαγε πολύ ξύλο και η 22χρονη ήταν συνεχώς παρούσα.

Όταν από το ξύλο ήταν ημίλιπόθυμος, οι άνδρες τον ακινητοποίησαν. Τον ξέντυσαν και τον έσυραν στο μπάνιο. Εκεί άνοιξαν το νερό να τρέχει καυτό και τον τσουρούφλισαν. Ο νέος έκλαιγε από τον φόβο και ούρλιαζε από τους πόνους.

Τότε του είπαν να τηλεφωνήσει στον αδερφό του. Οι 3 άνδρες ζήτησαν 100.000 δολάρια αλλιώς θα συνέχισαν να τον βασανίζουν και στο τέλος θα τον σκότωναν όπως είπαν στον αδερφό του και θα τον πετούσαν στη θάλασσα.

Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν. Με ένα μαχαίρι του τρυπούσαν τα πόδια, την πλάτη και το σώμα. Όταν έπεσε εντελώς αναίσθητος, τον έδεσαν με μονωτική ταινία, τον φίμωσαν και τον έβαλαν σε ένα βαν.

Ο αδερφός στο μεταξύ είχε ενημερώσει την αστυνομία η οποία κατάφερε να εντοπίσει το βαν που της είχε φανεί ύποπτο και το σταμάτησε για έλεγχο. Μέσα στο βαν υπήρχε μόνο ο οδηγός (έλειπαν οι άλλοι 2 άνδρες μαζί με την κοπέλα) και στο πίσω μέρος εντοπίστηκε φιμωμένος και δεμένος ΄βασανισμένος άνδρας.

Ο οδηγός του βαν ομολόγησε ποιοι ήταν οι συνεργοί του ενώ κατονόμασε τη 22χρονη γυναίκα, ως συνεργό. Όλοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται αλλά η γυναίκα συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που σχηματίστηκαν εναντίον της.

in.gr

Comments are closed.