Τυφώνας Μίλτον: Τουλάχιστον 16 νεκροί, τεράστιες καταστροφές στη Φλόριντα – Αγωνιώδης μάχη των σωστικών συνεργείων (φωτογραφίες, βίντεο)
11 October 2024
MED9 Summit: The issues on the agenda of the leaders of the European South
11 October 2024

LIVE: Μίλτον: Νεκροί και συντρίμμια την «επόμενη» μέρα – Μετράει πληγές η Φλόριντα (βίντεο, φωτογραφίες)

Υστερα από ένα εφιαλτικό βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου η Φλόριντα μπήκε στο στόχαστρο ενός από τους πλέον ισχυρούς τυφώνες των τελευταίων 100 ετών, η αμερικανική Πολιτεία βρίσκεται αντιμέτωπη με την «επόμενη ημέρα».

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο και οι εικόνες την ώρα της επέλασης του τυφώνα.

Η στιγμή που ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα – Συγκλονιστικά πλάνα (βίντεο)

Ο απολογισμός των νεκρών έχει φθάσει τους δέκα ανθρώπους, σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών μέσων που συνυπολογίζουν θανάτους άμεσα ή εμμέσως σχετιζόμενους με τον «Μίλτον».

Πάνω από 3 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, με τον κυβερνήτη της Πολιτείας να προειδοποιεί για ακόμη περισσότερες πλημμύρες τις επόμενες ημέρες. Περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν καταφύγια.

Η σύσταση προς τους κατοίκους είναι να μην επισκέπτονται περιοχές πληγείσες από τον Μίλτον, ο οποίος προκάλεσε ανεμοστρόβιλους, πλημμύρες και παλίρροιες καθ’ όλη την έκταση της Πολιτείας.

Ο Μίλτον οδεύει πλέον προς τον Ατλαντικό, πλην όμως σημαντικά τμήματα της Φλόριντα παραμένουν πλημμυρισμένα και οι διασώσεις, ακόμη και με πλοιάρια, συνεχίζονται.

Σημειωτέον ότι το εύρος του αντίκτυπου του «Μίλτον» στη Φλόριντα αποτιμάται τελικά ως μικρότερο αυτού που πολλοί φοβούνταν.

Οι εικόνες συγκλονίζουν. Συνεχής ενημέρωση.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: