Θεσσαλία: Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην περισυλλογή νεκρών ζώων
15 September 2023
Απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά και ανώτατο όριο ταχύτητας στο 60 χλμ. σε όλο το νομό
15 September 2023

MG: Επιστροφή στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη

Προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, η Syngelidis Automotive Companies κάνει στοχευμένες επιλογές και ενέργειες. Η πλέον πρόσφατη είναι αυτή της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής της MG.

Η MG Motor που με πορεία σχεδόν ενός αιώνα, έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης, έρχεται εκ νέου, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, να επαναπροσδιορίσει τον όρο του Value for Money και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Η SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα και δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και την Ευρώπη. Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”.

Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι έως και διθυραμβικά. Με προτάσεις για κάθε ανάγκη, η MG δείχνει έμπρακτα την πολύ εύστοχη τοποθέτησή της στην αγορά, κάτι που αναμένεται πως θα τονιστεί περαιτέρω και με την υποστήριξη του μεγαλύτερου Ομίλου Εταιρειών Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αυτή του Ομίλου Συγγελίδη – Syngelidis Automotive Companies, που αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών του αγοραστή, πριν αλλά και μετά την αγορά.

Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας με την οποία γίνεται το επαναλανσάρισμα της μάρκας στην Ελληνική αγορά. Μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία επιλογών, που περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων και θα καλύψει ιδανικά όλες τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, είτε θέλουν να ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, είτε να επιλέξουν κάποια από τις υβριδικές ή τις εκδόσεις με τους κινητήρες βενζίνης.

Ξεκινώντας από το MG ZS, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης (με τιμή εκκίνησης λίγο κάτω από 19.000 ευρώ), είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η MG “συστήνεται” στην ελληνική αγορά.

Τα MG4 και MG5 είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της γκάμας, που κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση. Το MG4 έχει εκθειαστεί από τα αυτοκινητικά μέσα της Μεγάλης Βρετανίας, που παραδοσιακά είναι μια “δύσκολη” αγορά για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, το MG5 είναι μια μεγαλύτερη πρόταση με τις ίδιες αρετές, που ενσωματώνει ακόμα περισσότερα χρηστικά στοιχεία, όπως είναι η δυνατότητα φόρτισης συσκευών από τη μπαταρία του, με την τεχνολογία “Vehicle to Load”.

Ως μεγαλύτερη επιλογή και με σαφώς πολυτελή χαρακτήρα, βενζινοκίνητο ή plug-in υβριδικό, το MG HS έρχεται να δώσει την απόλυτη απάντηση στην κατηγορία των premium SUV. Ειδικότερα, με turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων για να κάνει όλες τις καθημερινές διαδρομές σε συνθήκες μηδενικών ρύπων, το MG eHS είναι σχεδιασμένο να προσφέρει λύσεις σε κάθε τρόπο ζωής και κάθε ανάγκη.

Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 (ή 150.000 χιλιόμετρα), η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά.

Όπως τονίσθηκε αρμοδίως, η MG θα συνεχίσει με μοντέλα – εκπλήξεις, που θα έχουν υποδειγματική τοποθέτηση στην ελληνική αγορά με τις ιδιαιτερότητές της και στη διαδρομή αυτή που ξεκινάει τώρα «και ένα είναι απολύτως σίγουρο: Ολόκληρη η πορεία προς την κορυφή της Ελληνικής αγοράς, θα γίνει με τον τρόπο που αρμόζει σε μια εταιρεία με την ιστορία και τα χαρακτηριστικά που κάνουν την MG να ξεχωρίζει διαχρονικά».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: