Ζελένσκι: Επικοινωνία με τον πάπα Φραγκίσκο- Συζήτησαν για την «ειρηνευτική φόρμουλα της Ουκρανίας»
29 December 2023
«Ποια είναι η πιο ασφαλής χώρα»: Η αιτία του διαπληκτισμού στη Θεσσαλονίκη- Στα δικαστήρια ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό
29 December 2023

MOS: Ποιοτικές υπηρεσίες με επίκεντρο τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη

Τoυ Κώστα Μωραΐτη, CEO και ιδρυτή της Middle Office Services

H MIDDLE Office Services Single Member SA ιδρύθηκε τη 17η Ιανουαρίου 2022 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης στη διαχείριση δανείων και πιστώσεων Wholesale.

ΈΠΕΙΤΑ από μια σημαντική πορεία στον χρηματοπιστωτικό χώρο, κατά τη διάρκεια της οποίας ασχολήθηκα με όλο το φάσμα των τραπεζικών εργασιών και έχοντας σημαντική εξειδίκευση στη διαχείριση Ομολογιακών Δανείων, αποφάσισα, βλέποντας και τη γενικότερη τάση outsourcing τόσο στο εξωτερικό όσο πλέον και στη χώρα μας, να υλοποιήσω το όραμα που είχα εδώ και μία δεκαετία, που δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία μας εταιρείας που θα προσφέρει στους πελάτες της (Τράπεζες και Servicers) τις βέλτιστες υπηρεσίες διαχείρισης δανείων.

Η MOS στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας της και εγώ προσωπικά ως Ιδρυτής και Μοναδικός Μέτοχος, είχαμε την τύχη να μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους σημαντικοί πελάτες του χρηματοπιστωτικού τομέα (doV, NBG, OPTIMA, PANCRETA BANK, EUROBANK), με τους οποίους έχουμε συνάψει είτε μακροχρόνιες συμβάσεις είτε έχουμε αναλάβει συγκεκριμένα projects.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη της, προσφέρει υπηρεσίες ακριβώς βάσει των επιχειρηματικών απαιτήσεων εκάστου πελάτη, στοχεύοντας πάντα στη μέγιστη το δυνατόν ποιότητα και τάχιστη εξυπηρέτηση.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ στη διασφάλιση της ποιότητας διαφαίνεται και από το γεγονός ότι ήδη έχουμε λάβει πιστοποίηση ISO 9001 για τη διαχείριση δανείων και πιστώσεων, ενώ είμαστε σε διαδικασία έκδοσης ISO 27001 εντός του πρώτου τριμήνου 2024.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, η MOS έχει αναπτύξει το MOS SYSTEM, ένα ιδιόκτητο σύστημα διαχείρισης δανείων και εξασφαλίσεων, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε οιαδήποτε επιχειρηματική ανάγκη των πελατών μας και το οποίο συνεχώς αναπτύσσουμε, βάσει των εκάστοτε συνθηκών και απαιτήσεων. Πρόκειται για ένα σύστημα ιδιαίτερα φιλικό για τον χρήστη, ακολουθώντας όπως και η εταιρεία την αρχή 4 eyes principle σε κάθε βήμα, είναι real time / online και υποστηρίζει δύο γλώσσες (ελληνική & αγγλική). Το MOS System προσφέρει στον πελάτη που θα το χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα να έχει αποκλειστικά και μόνο ένα σύστημα για τη διαχείριση των δανειακών σχέσεων, με δυνατότητα tailor made περαιτέρω ανάπτυξης και εξαγωγή οποιουδήποτε report απαιτηθεί.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει εξαρχής σχεδιάσει την IT αρχιτεκτονική της έτσι ώστε με την τήρηση των αυστηρότερων κριτηρίων ασφαλείας και την αρτιότερη υλικοτεχνική υποδομή να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση φυσικής καταστροφής ή τυχόν άλλης αντιξοότητας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης των στελεχών της.

Η MOS πρόσφατα μετακόμισε στα πλήρως ανακαινισμένα ιδιόκτητα γραφεία της επί της Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 300, Καλλιθέα 176 75, ώστε να καλύψει την ανάγκη στέγασης του προσωπικού της, το οποίο πλέον αριθμεί 70 άτομα. Η πλήρης ανακαίνιση των γραφείων μας έγινε με τον μέγιστο σεβασμό τόσο στο περιβάλλον (λ.χ. αντλίες θερμότητας, οικολογικά χρώματα, καθαριστές αέρα ενεργού άνθρακα), όσο και στους ανθρώπους μας.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ έχουν τη μέγιστη σημασία για εμάς, καθώς αποτελούν μέλη της MOS οικογένειας, με τις ίδιες αξίες προσφοράς, επαγγελματικού ήθους, συνέπειας και ποιότητας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 40 έτη, καθώς πρόκειται για έμπειρα πρώην τραπεζικά στελέχη, με σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση, που διασφαλίζει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με ταχύτητα και συνέπεια. Ενώ, ταυτόχρονα, η MOS οικογένεια έχει και νέους ηλικιακά συναδέλφους, που μέσω της ώσμωσης με τα έμπειρα στελέχη μας θα αποτελέσουν το αύριο της εταιρείας μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αντιμετωπίζεται αξιοκρατικά και με σεβασμό και παρέχονται ανεξαρτήτως φύλου οι ίδιες ευκαιρίες ανέλιξης.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ομάδα της MOS, απαρτιζόμενη από τον υπογράφοντα και τα εξαιρετικά έμπειρα και αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς, κ. Αντώνη Δασκαλάκη CFO, κα Μαργαρίτα Βουργέντη COO, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς βλέπουμε το επιχειρηματικό μας σχέδιο να εξελίσσεται με επιτυχία και αποδεικνύεται πως ο έμπρακτος σεβασμός τόσο προς τους πελάτες μας όσο και προς τους ανθρώπους μας αποτελεί την ασφαλή πυξίδα συνέχισης της επιτυχούς πορείας της εταιρείας μας.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/business/1557138/mos-poiotikes-ypiresies-me-epikentro-tis-epicheirimatikes-anagkes-toy-pelati/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mos-poiotikes-ypiresies-me-epikentro-tis-epicheirimatikes-anagkes-toy-pelati

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: