Απαλλαγή από δημοτικά τέλη για καταστήματα και επιχειρήσεις που κλείνουν λόγω lockdown
9 November 2020
Δ. Παπαστεργίου: Είναι πράξη ευθύνης, να κρατήσουμε ανοικτά τα δημοτικά κολυμβητήρια για τους συμπολίτες μας με αναπηρία
9 November 2020

Nοσοκομείο Βόλου: Πέντε γιατροί και έξι εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό

Πέντε είναι οι γιατροί και εργαστηριακό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, οι οποίοι νοσούν από τον ιό, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας κ. Παύλου Μαλινδρέτου, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί τουλάχιστον δέκα γιατροί, καθώς αποτελούσαν στενές επαφές των νοσούντων.
Μάλιστα ο κ. Μαλινδρέτος έκανε λόγο και για 40 συμπολίτες που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στις κλινικές covid, ενώ στη ΜΕΘ εξακολουθούν να βρίσκονται διασωληωνένοι δύο ασθενείς.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ντίνο Μηνδρινό από κορωνοϊό νοσούν και έξι εργαζόμενοι, ενώ αναμένονται μέσα στην ημέρα και τα αποτελέσματα που λήφθηκαν και από άλλους εργαζομένους, που ήρθαν σε επαφή με τους νοσούντες.
«Είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τρέχουμε να συγχωνεύσουμε κλινικές και όλα γίνονται με μετακινήσεις προσωπικού», τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο magnesianews.gr.
Βέβαια ο κ. Μηνδρινός επεσήμανε πως όλο το προσωπικό πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, καθώς το Νοσοκομείο θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πάσχοντες.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: