Ο Δήμος Σοφάδων τίμησε τη μνήμη του Γενικού Αρχηγού της Θεσσαλικής Επανάστασης Κωνσταντίνου Ι. Ισχόμαχου
14 June 2022
Σε εξέλιξη ισχυρό μπουρίνι στη Θεσσαλονίκη – «Ποτάμια» οι δρόμοι
14 June 2022

Novartis: Την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και τριών εισαγγελέων στο Ειδικό Δικαστήριο, ζητεί εισαγγελέας

Να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και οι τρεις εισαγγελείς κατά της διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη, Χρ. Ντζουράς και Στ. Μανώλης για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της Novartis, προτείνει η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ελένη Μετσοβίτου- Φουρλή.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση εξουσίας πλην της κατηγορίας για σύσταση συμμορίας και σχετίζονται με τους χειρισμούς της Εισαγγελίας αναφορικά με τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Νοvartis.

Απαλλακτική πρόταση για καταγγελίες Μιώνη

Με την πρότασή της, η εισαγγελική λειτουργός ζητεί την απαλλαγή των δημοσιογράφων Ιω. Φιλιππάκη, Γιάννας Παπαδάκου, Αλέξανδρο Τάρκα και Κώστα Βαξεβάνη, για τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιώνη, ο οποίος έχει κάνει λόγο για εκβιαστικές πρακτικές σε βάρος του.

 Τον τελικό λόγο θα έχει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1872666/novartis-tin-parapompi-papaggelopoulou-kai-trion-eisaggeleon-sto-eidiko-dikastirio-zitei-eisaggeleas

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: