Πάτρα: Πληροφορίες για έκδοση εντάλματος σύλληψης τις επόμενες ημέρες – Οι 2 παράλληλες έρευνες
22 March 2022
Καρδίτσα: Κλιματικά ουδέτερη πόλη. Οι πολίτες μέσω ερωτηματολογίου συμμετέχουν και προτείνουν.
22 March 2022

O Αλέν Ντελόν θέλει να κάνει ευθανασία – Η αποκάλυψη από τον γιο του Άντονι

Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν αποφάσισε να κάνει ευθανασία στο εγγύς μέλλον και ζήτησε από τον γιο του, Άντονι Ντελόν, να είναι κοντά του στο τέλος του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Άντονι, ο οποίος πρόσθεσε ότι υποσχέθηκε στον πατέρα του πως θα είναι κοντά του όταν αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του.

Αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται και δεν του επιτρέπει πλέον να ζει όπως πριν.

Αλέν Ντελόν

Σύμφωνα με το RTL, ο 86χρονος Αλέν Ντελόν θέλει να πεθάνει για να γλιτώσει από οποιεσδήποτε ασθένειες. Ως εκ τούτου, σκοπεύει να καταφύγει στην ευθανασία στο άμεσο μέλλον. Η ευθανασία είναι η πρακτική του να τερματίζει κανείς σκόπιμα τη ζωή του για να ανακουφίσει τον πόνο και την ταλαιπωρία.

Σε ορισμένες χώρες, αυτή η διαδικασία επιτρέπεται, ενώ σε ορισμένες απαγορεύεται. Ορισμένες χώρες επιτρέπουν επίσης την παθητική ευθανασία.

Ο θρυλικός ηθοποιός ζήτησε επίσης από τον γιο του Άντονι Ντελόν να τον συνοδεύσει μέχρι τέλους όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο RTL. Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου και ένας από τους πιο όμορφους άντρες στην ιστορία της Έβδομης Τέχνης αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και το 2019 υπέστη διπλό εγκεφαλικό. Αυτή τη στιγμή ζει στην Ελβετία, όπου η διαδικασία της ευθανασίας είναι νόμιμη και επιτρέπεται.

enikos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: