ΗΠΑ: Αμερικανο-Εβραίοι, εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, για να διαδηλώσουν υπέρ της Παλαιστίνης (φωτογραφίες-βίντεο)
19 October 2023
Η τεχνητή νοημοσύνη εντοπίζει ασθενείς με διαβήτη σε λίγα δευτερόλεπτα ακούγοντας απλά τη φωνή τους
19 October 2023

O Mπέλιγχαμ θέλει να μείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Οκτώ συμμετοχές, οκτώ γκολ, δύο ασίστ. Το ξεκίνημα του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ονειρικό, ο Άγγλος μέσος κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει ο νέος αγαπημένος του κοινού στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και όπως δήλωσε, θέλει να παραμείνει παίκτης της ”βασίλισσας” για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια, καθώς λατρεύει την καινούρια του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πηγαίνω καλύτερα κάθε φορά που παίζω. Ήταν πραγματικά μία καλή βραδιά για εμάς αυτό το ματς με την Ιταλία, γιατί όλοι θυμόμαστε τι συνέβη σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια όταν τους αντιμετωπίσαμε. Πάντα έχεις ως στόχο την εξέλιξη

Οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και οι προπονητές μου στον σύλλογό μου και στην εθνική ομάδα της χώρας μου, μου δίνουν την ελευθερία για να παίζω όπως βλέπω εγώ το ματς.

Τους τελευταίους μήνες έχω δουλέψει πολύ το πώς να βρίσκομαι στην αντίπαλη περιοχή και να φτάνω σε μεγάλα νούμερα στο σκοράρισμα. Παίρνοντας μία μεγάλη μεταγραφή οφείλω να προσφέρω είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε με μία εμφάνιση που δίνει νίκες.

Η Ρεάλ είναι η ομάδα στην οποία θέλω να είμαι τα επόμενα 10 με 15 χρόνια της ζωής μου. Λατρεύω να βρίσκομαι εκεί. Όταν είσαι δίπλα σε παίκτες όπως οι Μόντριτς και Κρόος, πηγαίνεις στο επόμενο επίπεδο, αγωνιστικά, πνευματικά και τακτικά».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: