Μέτρα για μείωση του κόστους της αγροτικής παραγωγής υποσχέθηκε ο Αλ. Τσίπρας από την Καρδίτσα (+Φωτο +Βίντεο)
17 February 2023
ΗΠΑ: Έξι νεκροί από πυροβολισμούς σε κοινότητα του Μισισιπή
18 February 2023

Qatargate: Έφεση της Εύας Καϊλή κατά την παράτασης της προφυλάκισής της

Έφεση κατά της απόφασης του προδικαστικού συμβουλίου των Βρυξελλών για δίμηνη παράταση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή,  κατέθεσαν σήμερα οι συνήγοροί της.

Η έφεση αναμένεται να εξεταστεί εντός 15 ημερών εκτός απροόπτου και κατατέθηκε άμεσα διότι εάν δεν αποφάσιζαν να εφεσιβάλουν την απόφαση θα έπρεπε να περιμενουν δύο μήνες και όχι έναν μέχρι την επόμενη φορά που η πελάτισσά τους θα βρισκόταν ξανά ενώπιον του προδικαστικού τμήματος.

Έφεση άσκησε και ο Βέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, επίσης για την υπόθεση Qatargate.

Οι δικηγόροι της ευρωβουλευτού δηλώνουν απογοητευμένοι, καθώς όπως ισχυρίζονται δεν υπάρχουν νέα στοιχεία σε βάρος της πελάτισσάς τους. παρα ταύτα οι βελγικές αρχές δεν αποφασίζουν να την αφήσουν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τόσο ο Σβεν Μαρί όσο και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος βάλλουν κατά του Αντόνιο Παντσέρι. Μιλούν για τα ψεύδη του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή εξαιτίας των οποίων η Ελληνίδα ευρωβουλευτής παραμένει προφυλακισμένη παρότι δεν υπάρχουν νέα στοιχεία εναντίον της.

Qatargate: «Ο λόγος του Πάντσερι έγινε Ευαγγέλιο» λέει ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί.

Ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε στους Έλληνες ανταποκριτές σήμερα το απόγευμα ότι ο Παντσέρι, χωρίς στοιχεία, είπε ότι το 2019 άκουσε ότι αποφασίστηκε στο Κατάρ η προεκλογική οικονομική ενίσχυση για το Ευρωκοινοβούλιο τριών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και η κα Καϊλή και αυτό θεωρήθηκε αρκετό για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: