«Πράσινο Ταμείο»: Χρηματοδότηση μελέτης σκοπιμότητας μετεγκατάστασης Βλοχού και μελέτης αναθεώρησης ΠΧΠ Θεσσαλίας
2 June 2024
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς ανακοίνωσε τη νίκη του συνασπισμού του
3 June 2024

Roland Garros: Η μονομαχία Τσιτσιπά-Αλκαράθ ξεκίνησε από τις δηλώσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ στον προημιτελικό του Roland Garros(4/6), εκφράζοντας την προσμονή του να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ισπανό τενίστα.

Ο ”Τσίτσι” ανυπομονεί για αυτό το ματς, τονίζοντας πως αυτά τα παιχνίδια είναι που απολαμβάνει περισσότερο ένας αθλητής.

«Έχει πει στο παρελθόν ότι του αρέσει να παίζει εναντίον μου, ελπίζω αυτή τη φορά να του αρέσει λίγο λιγότερο (σ.σ. γέλια). Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω να νιώσει πιο άβολα αυτή τη φορά, αυτός είναι ο στόχος μου, μπαίνοντας στο ματς και ελπίζω πως θα αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου και θα παίξω σε μια ωραία ατμόσφαιρα όπως σήμερα, αυτές είναι οι στιγμές που θέλεις ως τενίστας» είπε ο ”Τσίτσι”.

Από την πλευρά του, ο Αλκαράθ έδειξε σίγουρος για την πρόκρισή του, τονίζοντας πως ξέρει τον τρόπο για να νικήσει τον Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Aνυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει η πρόκληση, αυτού του είδους τα ματς. Τελευταία έχω δει πολλά ματς του Στέφανου και ξέρω ότι παίζει εξαιρετικό τένις και έχει πολλή αυτοπεποίθηση. Νομίζω, όμως, ότι έχω το κλειδί απέναντί του. Θα προσπαθήσω να βγάλω τα χτυπήματα που του προκαλούν προβλήματα, θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και μακάρι ο κόσμος να το απολαύσει, όπως θα το απολαύσω κι εγώ. Να δούμε πώς θα πάει, αλλά ανυπομονώ».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: