Ρωσία: Δεκάχρονη επέζησε σε χιονοθύελλα στους -11 αγκαλιάζοντας ένα αδέσποτο σκυλί
22 January 2022
Λαρισαία αισθητικός κάνει δώρο υπηρεσίες σε γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο
22 January 2022

Scrubs για να διατηρήσουμε τα χείλη μας ενυδατωμένα στο κρύο 💋

Αυτές τις μέρες όλες νιώσαμε το έντονο κρύο (να τρυπάει το κοκαλάκι μας) και συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε μπει στην καρδιά του χειμώνα για τα καλά πλέον. Μπορεί να ντυνόμαστε σαν τα «κρεμμύδια» για να βγούμε έξω, ωστόσο, κάποια σημεία του σώματος μας αναγκαστικά μένουν εκτεθειμένα. Αναφερόμαστε κυρίως στο πρόσωπο, όπου η ενυδάτωση τώρα είναι πιο απαραίτητη από πότε γιατί η ξηρότητα καραδοκεί.

Οι ενυδατικές κρέμες και τα scrubs είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές των ημερών και τώρα περισσότερο από ποτέ δεν πρέπει να λείπουν από την beauty routine μας. Και επειδή σίγουρα μια ενυδατική κρέμα την έχεις στο σπίτι, εμείς έχουμε σκοπό να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις μόνη σου με υλικά που σίγουρα έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου κάτι εξίσου πολύτιμο ειδικά για αυτή την περίοδο… Το δικό σου προϊόν απολέπισης για τα χείλη. Έτοιμη για scrub;

Scrub για χείλη απαλά σαν μετάξι! 💋

Υλικά:
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
2 κουταλιές του γλυκού  καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας

Ανακάτεψε τα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν! Στη συνέχεια άπλωσε λίγη ποσότητα στα χείλη σου και κάνε απαλές κινήσεις μασάζ. Όταν ολοκληρώσεις την διαδικασία ξέπλυνε με νερό και αμέσως θα δεις πως τα χείλη σου θα είναι πιο απαλά από ποτέ.

Scrub για ενυδάτωση & όγκο στα χείλη 💋

Υλικά:
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδα
Μια πρέζα κανέλα

Βάλε σε ένα μικρό μπολ όλα τα υλικά. Ανακάτεψε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Άπλωσε στα χείλη σου λίγη ποσότητα και κάνε απαλές κινήσεις μασάζ ( περίπου 2-3 λεπτά).Όταν ολοκληρώσεις την διαδικασία και σε αυτή την περίπτωση ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Τώρα τα χείλια σου εκτός από πολύ μαλακά, έχουν αποκτήσει και παραπάνω όγκο. Λέμε ψέματα;

Scrub για πολύ ευαίσθητα χείλη 💋

Υλικά:
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο καφέ
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο

Οι κόκκοι του καφέ δεν είναι τόσο σκληροί όσο της ζάχαρης. Σε περίπτωση που έχεις μια ευαισθησία στα χείλη, αυτό το scrub είναι ιδανικό καθώς δεν θα σου τα ερεθίσει παραπάνω αλλά αντίθετα θα τα ενυδατώσει βαθιά. Ανακάτεψε όλα τα υλικά σου σε ένα μπολ, άπλωσε το μείγμα και, αφού κάνεις ότι είπαμε στις παραπάνω περιπτώσεις, ξέπλυνε με νερό.

Extra tip: Δεν ξέρουμε ποιο scrub θα επιλέξεις ωστόσο, μετά την διαδικασία απολέπισης, μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις τα χείλια σου με ένα απαλό lip balm.Αυτό θα τα διατηρήσει απαλά και βελούδινα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: