Α. Ακρίβος: Προτάσεις για την αντισεισμική θωράκιση και την πυροπροστασία της Θεσσαλίας
11 April 2021
Παράταση μέχρι 16/04/2021 Αξιολόγησης Προσωπικού
12 April 2021

Self tests στη Μαγνησία: 14 μαθητές αρνητές!

Μετά από αρκετό καιρό τηλεκπαίδευσης κα οι μαθητές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Μαγνησίας επέστρεψαν σήμερα στα σχολεία τους, προσκομίζοντας την βεβαίωση του self test. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε σύνολο 6069 μαθητών- Ειδικών Σχολείων, Γενικών Λυκείων και Ημερησίων ΕΠΑΛ- βρέθηκαν δυο θετικά self test, ενώ θετικό τεστ είχε μόλις ένας εκπαιδευτικός.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως στη Μαγνησία δήλωσαν αρνητές στο να κάνουν το self test 14 μαθητές, οι οποίοι είτε τηλεφωνικώς, είτε με email, είτε με την παρουσία του γονέα, ενημέρωσαν το σχολείο γι’ αυτή τους την απόφαση.

Οι εν λόγω μαθητές, από τη στιγμή που αρνούνται να κάνουν self test, δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση. Η κατάσταση πρώτη ημέρα στα σχολεία κύλησε ομαλά και οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να επαναλάβουν το self test προκειμένου να συνεχίσουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Καταλήψεις με το καλημέρα σας

Και παρόλο που ήταν η πρώτη ημέρα στο σχολείο μετά από καιρό, οι μαθητές των 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας και του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου προχώρησαν σε κατάληψη, αντιδρώντας για τη διαδικασία των self test αλλά και για το άνοιγμα- κλείσιμο των σχολείων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: