Κώστας Τσιάρας: Στις 25 Ιουνίου δίνουμε μαζί τον αγώνα, για το μέλλον του τόπου μας
22 June 2023
Δημοπρατείται έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα Αργιθέας
22 June 2023

SNF Nostos 2023: Live η συζήτηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον πρόεδρο του ΙΣΝ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, στο πλαίσιο του SNF Nostos 2023  για την Ψυχική Υγεία,  και με βασικό θέμα τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Στην εκδήλωση παραβρίσκονται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζόρτζ Τσούνης κ.α.

Να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα Νιάρχος έχει υποστηρίξει τόσο την κατασκευή του Προεδρικού Κέντρου Ομπάμα στο Σικάγο, όσο και την υλοποίηση του προγράμματος «Obama Foundation Leaders.»

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το Κέντρο Πολιτισμού, μετά την τελευταία διεθνή επίσκεψή του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του το 2016, οπότε είχε εκφωνήσει από το βήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μια ομιλία – ορόσημο για το ιδεώδες της Δημοκρατίας.


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/politics/1486145/snf-nostos-2023-live-i-syzitisi-toy-mparak-ompama-me-ton-proedro-toy-isn/

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: