Ασφαλτοστρώσεις σε συνολικό μήκος 3 χλμ. από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο δρόμο Μητρόπολη -Τσαρδάκι
10 July 2023
Προστασία από μυστικές υπηρεσίες: Νέα συμφωνία δεδομένων μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ
10 July 2023

Tην Παρασκευή 14 Ιουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας

Tην Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα: 1ο 6η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Πούλιος Χαράλαμπος

Θέμα: 2ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας και των συνοδών του έργων με ισχύ εγκατάστασης 13,80MW και μέγιστη ισχύ παραγωγής 13,80MW στη θέση «ΜΑΣΟΥΡΙ» της Δ.Ε. Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας και της Δ.Ε. Μουζακίου του Δήμου Μουζακίου, της Π.Ε. Καρδίτσας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα: 3ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του “Μικρού Υδροηλεκτρικού Έργου ισχύος 2,64 MW στο Ρέμα “ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ” στη θέση ΔΙΠΟΤΑΜΑ του Δήμου Αργιθέας στο Νομό Καρδίτσας”
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Γραμμένος Κων/νος

Θέμα: 4ο Συζήτηση και λήψη απόφαση περί αποδοχή και κατανομή πίστωσης 3.000,00 € και απόδοση στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την επισκευή και συντήρηση των Σχολικών κτιρίων του Δήμου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Γραμμένος Κων/νος

Θέμα: 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της από 25-1-2023 αιτήσεως του Συλλόγου Ανθηρού Καρδίτσας « Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» που αφορά την αναγραφή σε πρόσθετη πλάκα των απολειπομένων από τη ζωή κατά τη διάρκεια του Αλβανικού έπους και εν συνεχεία του επάρατου εμφυλίου πολέμου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Γραμμένος Κων/νος

Θέμα: 6ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εγκρισης της παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: Αποκατάσταση ζημιών στην Τ.Κ. Βραγκιανών στον οικισμό Ρόγγια».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα: 7ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εγκρισης της παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΛΟΓΩ ΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΡΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΩΝ»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα: 8ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης της παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου:
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΛΟΓΩ ΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΕΤΡΙΛΟΥ».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα: 9ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης της παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου:
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΛΟΓΩ ΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΡΑΓΚΙΑΝΩΝ».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα: 10ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΛΕΟΝΤΙΤΟΥ(Α.Μ.19/2020)
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραγεώργος Αθανάσιος

Θέμα: 11ο Αιτήσεις δημοτών – φορέων.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/t%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-14-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: