Δ. Σκάλκος: Ολοκληρώνεται με απόλυτη ασφάλεια το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 –  Στο 87% ο δείκτης απορρόφησης -Τεχνική σύσκεψη στη Λάρισα για την «τακτοποίηση» έργων  και πληρωμών
10 May 2023
Ομολογία Πεσκόφ: Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «πολύ δύσκολη»
11 May 2023

TUI: Πρώτη επιλογή η Ελλάδα για τους Αυστριακούς ταξιδιώτες

Τις εξαιρετικές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού και το αυξημένο ενδιαφέρον των ταξιδιωτών και τουριστών από το εξωτερικό να επισκεφθούν τη χώρα μας, υπογραμμίζει ο Τύπος της Αυστρίας.

Σε εκτενές της ρεπορτάζ, η εφημερίδα Wiener Zeitung τονίζει χαρακτηριστικά, ότι «ο ελληνικός τουρισμός ανθεί, όπως επιβεβαιώνεται, τόσο από τα στοιχεία που παραθέτουν ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Αυστρίας Gottfried Math.

Σύμφωνα με την WZ, «οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι η ελληνική τουριστική βιομηχανία θα σημειώσει φέτος ιστορικό ρεκόρ, καθώς στόχος είναι να σπάσει το όριο των 20 δισ. ευρώ σε άμεσα έσοδα, σημειώνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ.

Παράλληλα, ειδικά για την τουριστική κίνηση από την Αυστρία, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Αυστριακούς».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Αυστρίας Gottfried Math, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των δημοφιλών προορισμών των πελατών της, ακολουθούμενη από την Ισπανία και την Τουρκία. Οι προορισμοί γύρω από τη Μεσόγειο σημειώνουν ρεκόρ: η Αττάλεια, η Κρήτη, η Ρόδος και η Μαγιόρκα βρίσκονται στην πρώτη θέση – και οι τέσσερις προορισμοί είναι ήδη πάνω από το επίπεδο πριν από την πανδημία. Στην Ελλάδα, έχουν ήδη γίνει κρατήσεις σε ορισμένα σημεία από τον Μάρτιο, ενώ οι περισσότερες καταγράφονται σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: