Είμαι ο COVID 19.Ήρθα να σού θυμίσω.
28 March 2020
Αντιιικά βότανα! Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού και Καταπολέμηση Λοιμώξεων!
28 March 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας : Θα διαρκέσει πολύ περισσότερο

Κορονοϊός: Και μετά τις 6 Απριλίου, όπως φαίνεται, θα διαρκέσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από τη Δευτέρα (23/03).

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», προανήγγειλε στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει του OPEN TV, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

«Εξετάζονται νέα μέτρα για τα σούπερ μάρκετ προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε «αυτή τη στιγμή λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ λειτουργούν ικανοποιητικά, δεν υπάρχει συνωστισμός. Στη Δανία εφαρμόζουν ένα διαφορετικό μέτρο. Κάνουν μονόδρομους τους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ ώστε να αποφευχθεί η διασταύρωση των πελατών κι αυτό είναι ένα θέμα το οποίο εξετάζουμε. Ψάχνουμε νέες ιδέες αλλά είμαστε υπερήφανοι διότι η αγορά μας λειτουργεί καλά. Μου έκανε θετική εντύπωση ότι στα σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκα είδα τον κόσμο να κρατάει τις αποστάσεις και τους ευχαριστώ για τη συμπεριφορά που επιδεικνύουν».

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: