Ανοιξιάτικο χιόνι στο Πήλιο
16 March 2020
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Να κλείσουν και τα ξενοδοχεία
16 March 2020

ΚΤΕΛ Λάρισας: Δρομολόγια Σαββάτου από τη Δευτέρα

Σε τροποποίηση των δρομολογίων προχωρά από αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «θα ισχύουν, μέχρι νεοτέρας, δρομολόγια Σαββάτου για όλες τις γραμμές πόλεως και χωριών. Θα γίνεται ενημέρωση εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στα δρομολόγια».
Επίσης ενημερώνεται το επιβατικό κοινό της πόλης ότι από την Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε. λαμβάνονται μέτρα που αποτελούν κανόνες υγιεινής εντός των λεωφορείων και στους λοιπούς εργασιακούς χώρους και προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας, είναι δε αντίστοιχα με αυτά που λαμβάνονται σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα.
Ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Σακελλαρίου δηλώνει ότι “αισθανόμαστε την υποχρέωση στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα τόσο για τους εργαζόμενους μας όσο και για το επιβατικό κοινό της πόλης που μας επιλέγει για τις μετακινήσεις του προκειμένου να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας στην προσπάθεια που γίνεται για την προστασία της υγείας όλων των πολιτών.
Ειδικότερα όλα τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας καθαρίζονται επιμελώς καθημερινά τόσο στο σταθμό συντήρησης όσο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια της βάρδιας με ειδικά καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα ενώ δίνεται έμφαση για περισσότερη καθαριότητα στα σημεία με τα οποία έρχονται σε επαφή οι επιβάτες όπως χειρολαβές σωλήνες στήριξης ακυρωτικά μηχανήματα κ.λ.π..
Επίσης κατά περιόδους απολυμαίνονται και από ειδικά συνεργεία με τα προβλεπόμενα προϊόντα για ακόμη καλύτερη προστασία των εργαζομένων και των επιβατών.
Παράλληλα έχουν δοθεί σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας οδηγίες τόσο για τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού όσο και σχετικά με την χρήση των καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων, ενώ σε όλα τα λεωφορεία έχουν αναρτηθεί οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προς τους πολίτες.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: