Επτά διαμερίσματα για τις ανάγκες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού διασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής
24 March 2020
Συγχαρητήρια K. Μητσοτάκη σε Κ. Αγοραστό για το σύστημα τηλεϊατρικής κατά του κορωνοϊού
24 March 2020

Μαγνησία: Άφησαν ένα ξενοδοχείο ανοικτό και αυτό … στη Σκιάθο!

Ένα ξενοδοχείο (σύμφωνα με την πρώτη λίστα που γνωστοποιήθηκε) θα παραμείνει ανοιχτό στη Μαγνησία, κατ’ εξαίρεση της Κοινής υπουργικής Απόφασης για προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων συνεχούς λειτουργίας στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ανοιχτό θα παραμείνει το ξενοδοχείο «Αυστραλία» στη Σκιάθο, ενώ σε επίπεδο Θεσσαλίας, προβλέπεται ένα ξενοδοχείο για κάθε νομό, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr.

Όπως είχε σημειωθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ του magnesianews.gr, στη Μαγνησία, υπάρχει η ιδιαιτερότητα στη Π.Ε. Μαγνησίας, του νησιωτικού συμπλέγματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργο Ζαφείρη, επειδή η Μαγνησία έχει και τρία νησιά, έγινε παράσταση στον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Κώστα Λούλη και αναμενόταν να ανακοινωθεί νέα λίστα και για ένα ξενοδοχείο ανοιχτό στην πόλη του Βόλου, που εκτός απροόπτου θα είναι το «Ιάσων» στο κέντρο της πόλης, όπως είχε προταθεί και από την Ένωση, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: