Γαλλία-δημοτικές εκλογές: Μεγάλη άνοδος των Πρασίνων, αποτυχία Μακρόν
29 June 2020
Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης 36.500 ανέργων
29 June 2020

Προσλήψεις 3 ατόμων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνει την σύναψη σύμβασης ΙΔΟΧ με συνολικά τρία (3) άτομα για την έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, που εδρεύει στη Γιάννουλη Λάρισας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID19, συνολικής διάρκειας έως 30-09-2020.

  • Η αίτηση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας προκήρυξης, υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kkpp8.prokirixi@gmail.com με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα.
  • Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του μία ή περισσότερες ειδικότητες της αυτής κατηγορίας, εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την προκήρυξη προσόντα.
  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας https://kkpthessaly.gr, δηλαδή από την Δευτέρα 29/06/2020 και λήγει την Τετάρτη 01/07/2020 και ώρα 15:00 μ.μ.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: