Μεγάλη εξάρτηση από το αλκοόλ παρουσιάζουν οι Λαρισαίοι
29 June 2020
Τουρισμός Για Όλους 2020: Κάντε αίτηση στο tourism4all.gov.gr για δωρεάν διακοπές
30 June 2020

Τρίκαλα: Σήμερα το απόγευμα κηδεύεται ο 15χρονος Αλέξανδρος

Το απόγευμα της Τρίτης στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου γράφεται ο επίλογος της τραγικής ιστορίας που συγκλονίζει από το βράδυ της Κυριακής.

Ο άδικος χαμός του 15χρονου Αλέξανδρου Καραμίντζιου έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και το χωριό του, τη Θεόπετρα, αλλά όλη την περιοχή μας. Η σορός του Αλέξανδρου, ενός νέου παιδιού, με πίστη και ζωντάνια, υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αποσαφηνιστεί και η ακριβής αιτία του θανάτου.

Σύμφωνα πάντως  με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalavoice.gr που επιβεβαιώνει το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον, ο θάνατός του φέρεται να προκλήθηκε τελικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα από “μπίλια” αεροβόλου όπλου.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αλέξανδρου θα τελεστεί στις 6 μ.μ. της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του, π. Αχίλλιος Καραμίντζιος. Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους  “εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων  να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο”.

Πηγή: trikalavoice.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: